-74%

Ismail Kadare

Seuraaja

Seuraaja löydettiin kuolleena makuuhuoneestaan aamunkoitteessa 14. joulukuuta. Riistikö diktaattorin seuraaja henkensä vai murhattiinko hänet? Tiedetään, että joku tuli taloon keskiyöllä. Sateessa ja pimeässä oli vaikea nähdä muuta.

Virtuoosimaisesti kirjoitettu trilleri kuvaa Albanian suljetun järjestelmän vainoharhaisuutta ja absurdiutta. Ismail Kadare vie lukijan painajaismaiseen maailmaan, jossa hallitsevia sääntöjä kukaan ei ymmärrä ja jossa kuka tahansa voi olla syyllinen. Booker-palkitun kirjailijan jännitystarina punoo mysteerin, joka viettelee ja yllättää viimeiselle sivulle saakka.

Seuraaja on myös kuvaus Albanian 1980-luvun paranoideista vuosista, kun diktaattori Enver Hoxhan terveys heikentyi ja hänen seuraajastaan alettiin spekuloida.

Alkuperäinen hinta oli: 27,00 €.Nykyinen hinta on: 6,95 €.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522641373 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Ismail Kadare

    Ismail Kadare syntyi vuonna 1936 Gjirokastërissa, Etelä-Albaniassa. Hän opiskeli Tiranassa ja Moskovassa ja palasi Albaniaan vuonna 1960, kun maa rikkoi välit Neuvostoliittoon. Hänen ensimmäinen romaaninsa Kuolleen armeijan kenraali julkaistiin vuonna 1963. Hän on kirjoittanut yli 20 romaania, jotka on julkaistu...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522641373

Sivumäärä

160

Julkaisuaika

06 / 2012

Suomentaja

Nevala, Tuula

Alkuteos

Pasardhåsi

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seuraaja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[esi recently_viewed_products cache="private" ttl="300"]