Pietarinen Kati

Sijoiltaan menneet

Kulutuksen häätämä elämä

Miljoonat ihmiset joutuvat vuosittain jättämään kotinsa tai vaihtamaan elintapansa toisiin: koti jää patoaltaan alle, sellutehtaan plantaasit kuivattavat pellot, kaivos saastuttaa mökkijärven tai vie alkuperäiskansan asuttaman metsän. Toiset menettävät elinkeinonsa ilmastonmuutoksen aiheuttaman kuivuuden ja äärimmäisten sääolosuhteiden takia.

Sijoiltaan menneet -kirjassa ihmiset mailman eri puolilta kertovat elämästään, jossa heidän kotinsa, elinkeinonsa tai ympäristönsä ovat vaarassa. Kirja sisältää valokuvia ja kertomuksia häädöistä ja kamppailuista niitä vastaan, kokemuksia häätöjen syistä ja seurauksista. Teos tuo esiin kytköksiä kulutuksen ja häätöjen välillä. Se tarjoaa tietoa, miten yksilön elämäntapavalinnoilla ja yhteiskunnallisilla päätöksillä voidaan vaikuttaa.

Mukana kirjoittamassa ovat Kati Pietarinen, T. Marirajan, Kukka Ranta, Jukka Lassila, Ari Kananen, Mika Flöjt, Ville-Veikko Hirvelä, Yolanda Merino López, Scott Campbell, Lizzie Díaz, Olli-Pekka Haavisto, Timo Kuronen, Rivani Noor, Anu Lounela, Pekka Aikio, Juma Xipaia, Pia Korhonen, Mira Käkönen, Mervi Leppäkorpi, Elina Turune ja Ruby van der Wekken. Kirja toteutetaan yhteistyössä Siemenpuu-säätiön kanssa.

25,00 

Tuotetunnus (SKU): 9789522641755 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522641755

Sivumäärä

150

Julkaisuaika

10 / 2012

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sijoiltaan menneet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[esi recently_viewed_products cache="private" ttl="300"]