Ale!

  Pietarinen Kati (toim.)

Sijoiltaan menneet – Kulutuksen häätämä elämä

23.00 € 10.00 € sis alv

OVH: 25.00  €

Sijoiltaan menneet -kirjassa ihmiset mailman eri puolilta kertovat elämästään, jossa heidän kotinsa, elinkeinonsa tai ympäristönsä ovat vaarassa. Kirja sisältää valokuvia ja kertomuksia häädöistä ja kamppailuista niitä vastaan, kokemuksia häätöjen syistä ja seurauksista.

Tilattavissa

ISBN: 9789522641755

Kirjoittaja:  Pietarinen Kati (toim.)

Julkaisuajankohta: 10 / 2012

Sivumäärä: 150

OVH: 25.00  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Miljoonat ihmiset joutuvat vuosittain jättämään kotinsa tai vaihtamaan elintapansa toisiin: koti jää patoaltaan alle, sellutehtaan plantaasit kuivattavat pellot, kaivos saastuttaa mökkijärven tai vie alkuperäiskansan asuttaman metsän. Toiset menettävät elinkeinonsa ilmastonmuutoksen aiheuttaman kuivuuden ja äärimmäisten sääolosuhteiden takia.

Sijoiltaan menneet -kirjassa ihmiset mailman eri puolilta kertovat elämästään, jossa heidän kotinsa, elinkeinonsa tai ympäristönsä ovat vaarassa. Kirja sisältää valokuvia ja kertomuksia häädöistä ja kamppailuista niitä vastaan, kokemuksia häätöjen syistä ja seurauksista. Teos tuo esiin kytköksiä kulutuksen ja häätöjen välillä. Se tarjoaa tietoa, miten yksilön elämäntapavalinnoilla ja yhteiskunnallisilla päätöksillä voidaan vaikuttaa.

Mukana kirjoittamassa ovat Kati Pietarinen, T. Marirajan, Kukka Ranta, Jukka Lassila, Ari Kananen, Mika Flöjt, Ville-Veikko Hirvelä, Yolanda Merino López, Scott Campbell, Lizzie Díaz, Olli-Pekka Haavisto, Timo Kuronen, Rivani Noor, Anu Lounela, Pekka Aikio, Juma Xipaia, Pia Korhonen, Mira Käkönen, Mervi Leppäkorpi, Elina Turune ja Ruby van der Wekken. Kirja toteutetaan yhteistyössä Siemenpuu-säätiön kanssa.

Jaa tämä:
No post found

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Sijoiltaan menneet – Kulutuksen häätämä elämä”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *