Tom Elfström

Skeitti-Suomi

Rullalautailun tarina

Mitkä ovat pääkaupunkiseudun legendaarisimmat skeittipaikat? Missä Andy McCoy  oppi skeittaamaan? Mikä oli Rad Miken  ensimmäinen rullalauta?

Skeitti-Suomi – Rullalautailun tarina kertoo, kuinka rullalautailu saapui Suomeen. Uudet ja kokeneet harrastajat kertovat laajemmasta skeittauksen ympärille muodostuneesta kulttuurista: slangista, tiimeistä, mestoista, matkoista ja tovereista.

Skeittarit ovat ottaneet Suomessa kaupunkitilaa haltuun 1970-luvun puolivälistä asti jalkakäytävä ja parkkipaikka kerrallaan. Laudan päälle hyppäsi vuosikymmenten mittaan joukko nuoria, heidän joukossaan muun muassa Niko Ahvonen , Mitja Tuurala , Wallu Valpio , Eniz Fazliov  ja Jussi Korhonen.

Sid Sirkiä on elokuvantekijä ja kirjoittaja, joka on asunut kaikilla planeettamme mantereilla. Skeittauksen Sirkiä aloitti jo vuonna 1976. Tom Elfström on voittanut kaksi peräkkäistä rullalautailun Suomen mestaruutta vuosina 1991 ja 1992. Hän on graafinen suunnittelija, joka on kuvannut useita skeittivideoita ja ideoinut rullalaudat Hanoi Rocks -orkesterille bändin oheistuotteena.

9,90 

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522648877 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522648877

Sivumäärä

180

Julkaisuaika

3 / 2018

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Skeitti-Suomi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *