-78%

Pekka Puska

Sote ja sen pitkä kaari

Professori Pekka Puska kuvaa Suomen terveydenhuollon ja sosiaalihuollon pit­kää kaarta kansanterveyslaista viimeisen 15 vuoden sote­uudistushankkeisiin. Hän on seurannut uudistustyötä näkö­alapaikoilla Kansanterveyslaitoksen ja THL:n pääjohtajana ja viimeisimmän, värikkään sote­-käsittelyn aikana edus­kunnassa. Hän kertoo, mitä kulissien takana ta­pahtui Sipilän hallituskauden sote­käsit­telyssä.

Kirja on erinomainen tausta jälleen ajankohtaisten sote­-päätösten valmiste­luun. Se kertoo ymmärrettävästi, mistä sotessa todella on kysymys.

Pekka Puska oli Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Kansanterveyslaitok­sen pääjohtaja ja kansanedustaja. Puska tunnetaan itäsuomalaisten ruokailutot­tumusten muuttajana. Pohjois­-Karjala­-projektissa opittiin karttamaan tupakkaa, suolaa ja kovia rasvoja. Hankkeen ar­vellaan pelastaneen neljännesmiljoona ihmistä. Puska on ollut valtion ravitse­musneuvottelukunnan ja Suomen sydän­liiton puheenjohtaja, ja useissa Maailman terveysjärjestön WHO:n johtotehtävissä. Puska on lääketieteen ja kirurgian tohto­ri ja valtiotieteiden maisteri. Puskalta on ilmestynyt useita terveysaiheisia kirjoja.

24,90  5,50 

Tuotetunnus (SKU): 9789523513501 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kirjan tekijät

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Avainsanat

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523513501, E-kirja: 9789523513792

Sivumäärä

150

Julkaisuaika

5 / 2020

Mediassa

Laajenna
"Puska kertoo itse suhtautuneensa kriittisesti erityisesti valinnanvapauslakiin, joka vastustajien käsissä kääntyi haukkumasanaksi markkinamalli. Puska oli kuitenkin valmis nielemään näkemyksensä, jotta koko lakipaketti etenisi. Kirja onkin kuvaus myöskansanedustajan realiteeteista." Talouselämä 15.5.2020"Maalaislääkäri (Tapani Kiminkinen) arvosteli kollegansa kirjan. 'Sote on ratkaistava, muuhun ei ole enää varaa.'” Keskisuomalainen, 19.5.2020”Jälleen uusi tieto Sipilän hallituksen sote-väännöstä – Pekka Puska sanoo toimineensa Rinteen suuntaan yksin.” Demokraatti, 27.4.2020”Pekka Puska perkaa kirjassaan viime vaalikauden sote-kaaoksen – ’Onneksi toimittajat eivät nähneet ilmeitä ja itkuja eivätkä kuulleet typeriä väittelyjä.’” Suomenmaa, 28.4.2020Pekka Puskas bok 'Sote ja sen pitkä kaari' är en beskrivning av vård- och förvaltningsreformen under regeringen Sipilä.” Svenska Yle, 27.4.2020

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sote ja sen pitkä kaari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *