-11%

Pekka Borg

Sumumetsistä paahderinteille

Omatoimivaeltajan parhaat levada- ja vuoristoreitit Madeiralla.

Sumumetsistä paahderinteille opastaa Madeiran turvallisimmille levadoille ja vuoristopoluille. Omatoimimatkailija tavoittaa lähtöpaikat paikallisbussilla. Teos esittelee myös useimmin vastaantulevat kasvit ja linnut ja perehdyttää Madeiran ympäristökysymyksiin. Myös tuoreimpien metsäpalojen ja maanvyörymien vaikutukset maisemiin ja reitteihin on huomioitu.

Avoimet levadat kulkevat eri puolilla Madeiran saarta ja paljastavat vaeltajalle puutarhojen ja pengerviljelysten eksoottiset viljely- ja koristekasvit, sumuisten laakerimetsien monilajisen kauneuden. Kirja on kurkistus Atlantin rannikon paahteisten rinteiden kaktusten ja tyräkkien maailmaan. Madeiran ilmastoa leimaa vaihtelevuus, siellä on sumulauttoja, sateita ja auringonhehkua.

Ja aina edessä virtaa levadan vesi, milloin hitaasti tasamaalla soljuen, milloin sihisevänä valkoisena kuohuna syöksyen rinnettä alas.

Alkuperäinen hinta oli: 19,00 €.Nykyinen hinta on: 17,00 €.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522641762 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Pekka Borg

    Tietokirjailija, FT Pekka Borg on ollut valtion luonnonsuojelunvalvoja, WWF Suomen suojelujohtaja, Metsähallituksen ylitarkastaja ja Urho Kekkosen kansallispuiston johtaja, Matkailun osaamiskeskuksen suunnittelujohtaja, Suomen ympäristösuunnittelu Oy:n konsultti ja Helsingin yliopiston dosentti. Tutkimusartikkelien lisäksi hän on julkaissut 12 tietoa popularisoivaa kirjaa, esimerkiksi Polkuja...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522641762

Sivumäärä

112

Julkaisuaika

03 / 2012

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sumumetsistä paahderinteille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[esi recently_viewed_products cache="private" ttl="300"]