Kati Berninger, Raimo Lovio, Armi Temmes, Mikko Jalas, Paula Kivimaa & Eva Heiskanen 

Suomi seuraaville sukupolville – taloudellisten murrosten käsikirja

24.90 € sis alv

OVH: 29  €

Suomen talous tarvitsee uudistuksia. 2010-luvun talous on kehittynyt hitaasti ja Pariisin ilmastosopimus edellyttää ekologisen kestävyyden parantamista. Toisaalta energia-alalla on lupaavia kansainvälisiä trendejä uusiksi ratkaisuiksi. Pieni vähittäinen korjaus ei riitä, vaan tarvitaan suuri murros, energia- ja liikennejärjestelmän ja ravinnetalouden toimintatapojen perusteellinen muutos.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-756-6

Kirjoittaja: Kati Berninger, Raimo Lovio, Armi Temmes, Mikko Jalas, Paula Kivimaa & Eva Heiskanen 

Julkaisuajankohta: / 2017

Sivumäärä: 270

OVH: 29  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

(Tuote)Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Suomen talous tarvitsee uudistuksia. 2010-luvun talous on kehittynyt hitaasti ja Pariisin ilmastosopimus edellyttää ekologisen kestävyyden parantamista. Toisaalta energia-alalla on lupaavia kansainvälisiä trendejä uusiksi ratkaisuiksi.

Pieni vähittäinen korjaus ei riitä, vaan tarvitaan suuri murros, energia- ja liikennejärjestelmän ja ravinnetalouden toimintatapojen perusteellinen muutos. Onnistummeko muuttumaan ja luomaan kansainvälisestikin hyödyllisiä ratkaisuja vai jäämmeköperässähiihtäjäksi?

Suomi seuraaville sukupolville kuvaa uudenlaisia toimintamalleja. Perinteinen insinööriajattelu yhdistyy humanistisiin, sosiologisiin ja muihin yhteiskuntatieteellisiin näkökulmiin.

Kirjan lopussa tarjotaan työkaluja käytännön toimijoille, eli teos on eräänlainen keittokirja murroksen aikaansaamiseksi.

PhD Kati Berninger on Tyrsky-Konsultoinnin tutkimusjohtaja ja tietokirjailija. KTT Raimo Lovio ja MMT Armi Temmes ovat Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professoreja. KTT Mikko Jalas on professori Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa, FT Paula Kivimaa on tutkija Sussexin yliopistossa ja Suomen ympäristökeskuksessa. FT Eva Heiskanen on Helsingin yliopiston Kuluttajatutkimuskeskuksen tutkimusjohtaja.

FT Eva Heiskanen on Helsingin yliopiston Kuluttajatutkimuskeskuksen tutkimusjohtaja. Hän on yksi kirjan Suomi seuraaville sukupolville -kirjan kirjoittajista. Lue lisää..
paula kivimaa
FT Paula Kivimaa on tutkija Sussexin yliopistossa ja Suomen ympäristökeskuksessa. Hän on yksi kirjan Suomi seuraaville sukupolville -kirjan kirjoittajista. Lue lisää..
Mikko Jalas
KTT Mikko Jalas on professori Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa. Hän on yksi kirjan Suomi seuraaville sukupolville -kirjan kirjoittajista. Lue lisää..
Temmes_Armi_03
MMT Armi Temmes on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professori. Hän on yksi kirjan Suomi seuraaville sukupolville -kirjan kirjoittajista. Lue lisää..
KTT Raimo Lovio on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professori. Hän on yksi kirjan Suomi seuraaville sukupolville -kirjan kirjoittajista. Lue lisää..
Kati Berninger
PhD Kati Berninger on tutkimusjohtaja ja tietokirjailija. Hän on yksi kirjan Suomi seuraaville sukupolville -kirjan kirjoittajista. Lue lisää..
Jaa tämä:
No post found

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Suomi seuraaville sukupolville – taloudellisten murrosten käsikirja”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *