Timo Strandberg & Eino Heikkinen 

Suomiko onnellisen vanhuuden maa?

14.90 21.90 

ISBN: 9789523512733

Kirjoittaja: Timo Strandberg & Eino Heikkinen 

Julkaisuajankohta: 3 / 2021

Sivumäärä: 250

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

“Se, onko pitkä ikä onni vai onnettomuus, riippuu paljon siitä, millaista on pitkän iän elämänlaatu – tai onnellisuus. Strandberg ehdottaa onnelliseen vanhenemisen reseptiin neljää ainesosaa:

  1. hyvä terveys ja toimintakyky
  2. hyvä fyysinen ja kognitiivinen kunto
  3. myönteinen asennoituminen ja mukautumiskyky
  4. sosiaalinen osallistuminen ja sitoutuminen.” ET-Lehti 22.2.2023

 

Timo Strandberg ja Marja Vaarama vierailivat Kulttuuriykkönen-ohjelmassa keskustelemassa Suomiko onnellisen vanhuuden maa? -teoksesta. Kuuntele jakso tästä.

”Teos käsittelee vanhuutta monipuolisesti monelta kantilta, mutta siinä myös runsaasti pandemia-ajan herättämään pohdintaa.”
Iltalehti, 13.3.2021

Timo Strandberg vieraili Mtv Uutisaamussa keskustelemassa Suomiko onnellisen vanhuuden maa? -uutuuskirjasta. Katso haastattelu tästä.

”Kunnioitusta herättää paitsi kirjoittajien laaja perehtyneisyys lääketieteeseen, geriatriaan ja gerontologiaan, mutta myös pitkä kokemus suomalaisesta sosiaali- ja terveysjärjestelmästä.”
Amusa, 25.4.2021

 

”Professori Timo Strandbergin ja emeritusprofessori Eino Heikkisen toimittamassa artikkelikokoelmassa Suomiko onnellisen vanhuuden maa?  asiantuntijat lähestyvät vanhuusikää poikkeuksellisen laajasti ja monesta näkökulmasta.”
SavoBlogit, 23.3.2021

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomiko onnellisen vanhuuden maa?”