-75%

Eino Heikkinen & Timo Strandberg

Suomiko onnellisen vanhuuden maa?

Mitkä ovat terveen eliniän rakennuspuut solutasolla, ja miten niitä voi kartuttaa? Mitkä ovat elämän realiteetit, ja millaisin ehdoin onnellinen vanhuus on mahdollinen? Miten Suomessa tänä päivänä toteutuu onnellinen vanhuus, ja miten seniorien iso määrä vaikuttaa yhteiskuntaan kaikilla tasoilla?

Suomiko onnellisen vanhuuden maa? koostuu eri alojen asiantuntijoiden kirjoittamista artikkeleista, joissa lähestytään vanhuusikää poikkeuksellisen laajasti ja eri näkökulmista. Kirjassa tuodaan esiin vanhustenhuollon ajankohtaisia haasteita sekä tulevaisuuden visioita.

Kirjan ovat toimittaneet Timo Strandberg ja Eino Heikkinen. Strandberg on Helsingin yliopiston ja HUS:n geriatrian professori ja Euroopan geriatriayhdistyksen (EuGMS) Past President, joka on saanut pohjoismaisen gerontologiapalkinnon. Emeritusprofessori Heikkinen on saanut useita gerontologia-palkintoja sekä elämäntyöstään Valtion tiedonjulokistamispalkinnon.

Artikkeleiden muita kirjoittajia ovat FT, dosentti, hoitotieteen emeritaprofessori Riitta-Liisa Heikkinen, EKSOTEn eläkkeellä oleva ylilääkäri Esko Hussi, Eläketurvakeskuksen toimitusjohtaja Mikko Kautto, THL:n tutkimusprofessori Seppo Koskinen, geriatri ja yleislääketieteen profesori Kaisu Pitkälä, geriatrian emeritusprofessori Reijo Tilvis, kehittämispäällikkö Päivi Sainio ja sote-vaikuttavuuden emeriittaprofessori Marja Vaarama.

21,90  5,50 

Tuotetunnus (SKU): 9789523512733 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523512733, E-kirja: 9789523512733

Sivumäärä

250

Julkaisuaika

3 / 2021

Mediassa

Laajenna

“Se, onko pitkä ikä onni vai onnettomuus, riippuu paljon siitä, millaista on pitkän iän elämänlaatu – tai onnellisuus. Strandberg ehdottaa onnelliseen vanhenemisen reseptiin neljää ainesosaa:

  1. hyvä terveys ja toimintakyky
  2. hyvä fyysinen ja kognitiivinen kunto
  3. myönteinen asennoituminen ja mukautumiskyky
  4. sosiaalinen osallistuminen ja sitoutuminen.” ET-Lehti 22.2.2023

 

Timo Strandberg ja Marja Vaarama vierailivat Kulttuuriykkönen-ohjelmassa keskustelemassa Suomiko onnellisen vanhuuden maa? -teoksesta. Kuuntele jakso tästä.

”Teos käsittelee vanhuutta monipuolisesti monelta kantilta, mutta siinä myös runsaasti pandemia-ajan herättämään pohdintaa.”
Iltalehti, 13.3.2021

Timo Strandberg vieraili Mtv Uutisaamussa keskustelemassa Suomiko onnellisen vanhuuden maa? -uutuuskirjasta. Katso haastattelu tästä.

”Kunnioitusta herättää paitsi kirjoittajien laaja perehtyneisyys lääketieteeseen, geriatriaan ja gerontologiaan, mutta myös pitkä kokemus suomalaisesta sosiaali- ja terveysjärjestelmästä.”
Amusa, 25.4.2021

 

”Professori Timo Strandbergin ja emeritusprofessori Eino Heikkisen toimittamassa artikkelikokoelmassa Suomiko onnellisen vanhuuden maa?  asiantuntijat lähestyvät vanhuusikää poikkeuksellisen laajasti ja monesta näkökulmasta.”
SavoBlogit, 23.3.2021

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomiko onnellisen vanhuuden maa?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja