Sara Mulvanny

Suuri tiedekirja

Maailmaa mullistaneet neronleimaukset atomeista tekoälyyn

Mistä kaikki koostuu? Osaavatko koneet ajatella? Kun hatun heittää ilmaan, miksi se putoaa maahan? Tieteen ansiosta tiedämme vastauksen näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin.

Suuri tiedekirja tutustuttaa lukijansa 15 isoon tieteelliseen ideaan aina atomeista ja painovoimasta tekoälyyn ja massadataan. Jokaiselle idealle on varattu kaksi värikkäästi kuvitettua aukeamaa, joilla tutustutaan itse idean lisäksi yli 50 nerokkaaseen ajattelijaan idean takana. Kuka oli Marie Curie tai Isaac Newton?

Suuri tiedekirja opettaa tieteestä mutta myös uteliaisuudesta, määrätietoisuudesta ja erehtymisestä. Täydellinen kirja lapsille, jotka rakastavat tiedettä.

Ikäsuositus 7+

Freya Hardy toimittaa Britanniassa AQUILA-lehteä 8–13-vuotiaille tiedonhaluisille lapsille. Sara Mulvanny on brittiläinen kuvittaja.

17,90 

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789523513617 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789523513617

Sivumäärä

80

Julkaisuaika

2 / 2021

Suomentaja

Tarja Kontro

Alkuteos

The Book of Big Science Ideas: From Atoms to AI and from Gravity to Genes… How Science Shapes our World

Mediassa

Laajenna
”Ilahduttavasti lähes jokaisen ajatuksen kehittäjien joukossa on niin miehiä kuin naisiakin, asiaa sen kummemmin alleviivaamatta. Näin sitä historiankirjoitusta muutetaan! Esitettävän tiedon taso ei ainakaan väheksy lapsia. Aikuinenkin lukija oppii uutta ja saa lisäksi virkistävän tunteen, kun aivojen hermoradat rusahtelevat vanhan tiedon palautuessa mieleen.” Helsingin Sanomat, 27.2.2021Suuri tiedekirja onnistuu aivan erinomaisesti. Se esittelee aivan ensimmäiseksi tieteellisen metodin, ja antaa esimerkkejä sen soveltamisesta. Sara Mulvannyn kuvitus on fantastisen rikasta ja kiinnostavaa. Esiteltävät ideat ja niiden pääarkkitehdit on valittu harkiten.” Kirjavinkit, 15.6.2021

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suuri tiedekirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *