Joel Rosenberg

Syötävä metsäpuutarha

Johdatus suunnitteluun ja lajistoon

Joel Rosenbergin Syötävä metsäpuutarha opastaa oman metsäpuutarhan suunnitteluun ja monipuoliseen kasvilajistoon, jolla voi luoda satoisan ekosysteemin.

Kiinnostus syötäviä kasveja, omavaraisuutta ja ekologista puutarhanhoitoa kohtaan on kasvussa. Syötävä metsäpuutarha tarjoaa kaikkea tätä. Se on ekosysteemien toimintaa ja metsänreunan lajirunsautta jäljittelevä puutarha, joka tuottaa ruokaa ja parantaa samalla ympäristön tilaa.

Ota askel kohti helpompaa ja omavaraisempaa puutarhanhoitoa: istuta hedelmäpuita, pähkinäkasveja ja marjapensaita. Täytä välit monivuotisilla vihanneksilla, maanpeitekasveilla, syötävillä köynnöksillä ja luonnonkasveilla. Olet istuttanut satoisan metsäpuutarhan, syötävän ekosysteemin, joka sitoo hiiltä, surisee elämää ja on kaunis perintö tuleville sukupolville.

26,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Joel Rosenberg

    Joel Rosenberg on vapaa metsäpuutarhuri ja eräopas. Rosenberg työskentelee luonto- ja ympäristöalan kouluttajana ja omavaraistelee vuosi vuodelta enemmän. Taideteollisesta korkeakoulusta (Environmental Art MA-program) valmistunut Rosenberg on kirjoittanut ja valokuvannut teokset Pähkinöitä omasta puutarhasta – opas suomalaisten pähkinöiden kasvattamiseen (2021) ja Syötävä metsäpuutarha – johdatus...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna
"Joel Rosenbergin Syötävä metsäpuutarha antaa vinkit puutarhan vallankumoukseen – Luonnonmukaisuus on yksi ajan puutarhatrendeistä." Seura 10.5.2023Joel Rosenberg on kasvattanut pähkinöitä mökillään jo 15 vuotta. MTV Viiden jälkeen 4.4.2023"Unelmoitko pähkinöistä omassa puutarhassa? Omavaraisuuteen ihastunut Joel Rosenberg antaa vinkkejä tuoreessa kirjassaan. Hyötymetsäpuutarhalla luodaan omavaraisuutta ja resilienssiä, jota tarvitsemme ruoan ja energian kallistuessa." Maaseudun tulevaisuus 23.3.2023

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Syötävä metsäpuutarha”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[esi recently_viewed_products cache="private" ttl="300"]