Teemu  Mäki

Taiteen tehtävä – Esseitä

29.90 € sis alv

OVH: 32  €

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-835-8

Kirjoittaja: Teemu Mäki

Julkaisuajankohta: 9 / 2017

Sivumäärä: 430

OVH: 32  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

(Tuote)Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , ,

Mikä on taiteen tehtävä? Teemu Mäki pohtii esseissään taiteen tekemisen ja taiteen nauttimisen peruskysymyksiä. Miksi taidetta tehdään? Miten sitä nautitaan? Mikä on taiteen yhteiskunnallinen tehtävä? Mitä on avantgarde ja mitä on kriittinen taide? Onko taiteella todellista yhteiskunnallista merkitystä ja pitääkö sellaista vaikuttavuutta taiteelta vaatia? Mitä on viime vuosina yliopistoissa omaksi oppiaineekseen noussut taiteellinen tutkimus? Mikä on taiteen suhde tietoon, filosofiaan, politiikkaan, kuolemaan ja ilmastonmuutokseen?

Mäki kirjoittaa selkeästi ja tuttavallisesti omien kokemustensa kautta taiteen tekijänä, teoreetikkona ja taiteen kuluttajana. Kirja sopii luettavaksi proffille ja taiteilijoille, mutta yhtä hyvin myös kenelle tahansa kirjallisuuden, kuvataiteen, musiikin, esitystaiteen, leffan tai jonkin muun taidelajin ystävälle ja harrastajalle.

Jaa tämä:
IMG_5465_kopio.jpg

Teemu Mäki (s. 1967, www.teemumaki.com) on taiteilija ja kuvataiteen tohtori. Hänen työtään on taiteen, politiikan ja filosofian parissa milloin milläkin välineellä toilailu. Tuloksena on kuvataidetta, teatteria, kirjallisuutta tai teoriaa. Taide on Mäelle filosofian laajin muoto – joustavinta, monipuolisinta ja kokonaisvaltaisinta filosofiaa ja politiikkaa. Maalarin silmin on hänen viides kirjansa.

Osta Maalarin silmin -sähkökirja (epub) Elisa Kirjasta
Osta Maalarin silmin -sähkökirja (pdf) Elisa Kirjasta

Jaa tämä:

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Taiteen tehtävä – Esseitä”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *