Leo Stranius

Tehokkuuden taika

Näin voit elää enemmän

Leo Straniuksen Tehokkuuden taika kertoo rutiinien ja tapojen voimasta. Se antaa vinkkejä, miten voimme tehdä merkityksellisiä asioita ja elää enemmän kuin ikinä uskomme – joka päivä.

Kirjassaan Stranius käy läpi viisi perusajatusta ajanhallinnasta ja itsensä johtamisesta. Teos sisältää kolmen askeleen mallin asioiden hoitamiseen sekä vinkit aamuun, iltapäivään ja iltaan. Jos odotat enemmän viikonloppua kuin maanantaita, on syytä pysähtyä pohtimaan tilannetta ja lukea tämä kirja.

”Vaikka nukkuisin kahdeksan tuntia vuorokaudessa, käyttäisin arkipäivisin töihin työmatkoineen 10 tuntia ja ruokailuihin kaksi tuntia, olisin käyttänyt viikon tunneista vasta 120 tuntia. Jos lisään tähän lasten, puolison tai ystävien kanssa olemiseen sekä kotitöihin molempiin pari tuntia joka ikiselle päivälle, olen käyttänyt 148 tuntia ja minulla on vielä jäljellä huimat 20 tuntia jokaiselle viikolle. Tämän voin käyttää harrastuksiin, liikuntaan, uuden tutkinnon hankkimiseen tai johonkin muuhun joka viikko.”

Leo Stranius on toimitusjohtaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Stranius on ekologisen elämäntavan ja ympäristöliikkeen edelläkävijöitä sekä monivuotinen ajanhallintavalmenta. Hänellä on kaksi lasta ja koti Käpylässä. Rakkaita harrastuksia ovat liikunta ja kirjallisuus. Aiemmin Straniukselta on julkaistu elämäkerta Ekoistin muistelmat (2019).

24,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Leo Stranius

    Leo Stranius on toimitusjohtaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Stranius on ekologisen elämäntavan ja ympäristöliikkeen edelläkävijöitä sekä monivuotinen ajanhallintavalmenta. Hänellä on kaksi lasta ja koti Käpylässä. Rakkaita harrastuksia ovat liikunta ja kirjallisuus. Aiemmin Leo Straniukselta on julkaistu elämäkerta Ekoistin muistelmat (2019).  

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna
"Leo Stranius pöyristytti äärimmäisellä tehokkuudellaan. Ossi Nyman raivostutti välttelemällä työtä. Ani Kellomäki kysyy mitä he ajattelevat ihmisarvosta, hyvästä elämästä ja toistensa valinnoista." Kellomäki & Flinkkilä 22.10.2022"Toimitusjohtaja ja tietokirjailija Leo Straniuksen Tehokkuuden taika – Näin voit elää enemmän ilmestyi alkuvuonna. Kirja käsitteli ajanhallintaa ja itsensä johtamista. Myös se herätti paljon närää. Leo kertoi kirjassa aikatauluttavansa kaiken puolen tunnin tarkkuudella perhe-elämästä ja työstä lähtien. Äänikirjatkin hän kuuntelee nopeutetusti, ja hampaita pestessä voi treenata pohjelihaksia." Yle 22.10.2022"Tehokkuuden taika – Näin voit elää enemmän -kirjassa Leo Stranius kertoo rutiinien ja tapojen voimasta. Ajanhallinnan oppaaksi kuvaillussa kirjassa käsitellään muun muassa ajanhallinnan ja itsensä johtamisen perusajatuksia." Iltalehti 14.5.2022Viikon kirja Helsingin Sanomat 22.1.2022"Se tarjoaa jokaiselle omat oivalluksensa – ei ole pakko tehdä kuten kirjoittaja. Mieti arvojasi ja unelmiasi, se jäi mieleen. " Meidän perhe 2.3.2022

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tehokkuuden taika”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja