Ale!

Veronika  Honkasalo

Toivon politiikka

norm. 25.00  Innon hinta: 21.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523510692

Kirjoittaja: Veronika Honkasalo

Julkaisuajankohta: 1 / 2019

Sivumäärä: 180

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä:

Mitkä ovat politiikan erityiset haasteet tänä päivänä? Tähän keskeiseen kysymykseen Veronika Honkasalo tarjoaa monipuolisia vastauksia teoksessaan.

Toivon politiikka valaisee suomalaisen vasemmistolaisuuden nykytilaa Honkasalon omakohtaisten kokemusten kautta. Kirjoittaja kuvaa vakuuttavasti, miten monesta eri näkökulmasta liikettä voidaan lähestyä 2010-luvulla. Sisällä saatetaan vääntää kättä siitä, mikä on oikeaoppista samalla, kun julkisessa keskustelussa esiin nousee kerta toisensa jälkeen oikeiston ja vasemmiston akselin vanhanaikaisuus.

Teoksen tärkeiksi teemoiksi nousee muun muassa tunteiden rooli politiikassa, hyvinvointivaltion merkitys ja aikakautemme ideologisuuden väljähtäminen. Toisaalta kirja kysyy, miksi monien yhteiskunnallista tasa-arvoa kannattavien äänet eivät näy vaaleissa. Teos tarjoaa myös mielenkiintoisia visioita tulevaisuuden nousevista teemoista.

Veronika Honkasalo (s. 1975) on nuorisotutkija, Helsingin kaupunginvaltuutettu ja Vasemmiston 3. varapuheenjohtaja. Hänet tunnetaan aktiivisena yhteiskunnallisena keskustelijana, jonka ydinteemoja ovat ihmisoikeudet, rasisminvastaisuus ja feminismi.

No post found

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toivon politiikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.