-13%

Sanna Saksela-Bergholm

Työaikakirja

Työaika on jännitteinen asia. Työnantajat haluavat pidentää työaikaa ja lisätä tuottavuutta. Tehostuuko ajankäyttö ja mitä tämä aiheuttaa yksilöille? Mikä on työn intensiteetti? Luonnehtivatko työtä keskeytykset vai tasarytmisyys? Onko työssä aikaa häiriöttömälle keskittymiselle ja tulevaisuuden suunnittelulle. Tekevätkö työntekijät ylitöitä säännöllisesti?

Kirja tarkastelee opettajien, uber-kuljettajien, poliisien, korkeasti koulutettujen ja toimihenkilöiden, bussinkuljettajien ja marjanpoimijoiden kokemusta työelämästä.

Jotta joillakin voisi olla hidasta aikaa täytyy toisten ammattiryhmien kiirehtiä. Rytmien erilaisuus voi merkitä suurempaa konfliktiriskiä ja kitkaa eri ryhmien välillä. Millaista paineensietokykyä tällainen aika vaatii? Teos tarjoaa kiinnostuneille varteenotettavia puheenvuoroja ajasta ja sen kokemisen olennaisuudesta nykyajan työelämässä.

Kirjan artikkelit ovat kirjoittaneet Juha Antila, Jeff Hearn, Hilma Immonen, Ville Jalovaara, Mira Karjalainen, Charlotta Niemistö, Mats Nylund, Minna Toivanen, Olli Viljanen ja Charlotta Österlund.

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

Alkuperäinen hinta oli: 32,00 €.Nykyinen hinta on: 27,90 €.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522647634 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522647634

Sivumäärä

400

Julkaisuaika

2 / 2017

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Työaikakirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *