-50%

Vaaleilla harvainvaltaan

Demokratian tila Aasiassa

Länsimaisperäinen demokratia vaaleineen ja puolueineen ei etene Aasiassa – kun teatterimaisissa vaaleissa äänet kerää niitä ahkerimmin ostanut tai opposition hiljaiseksi nujertanut taho.

Filippiineillä ja Kambodzassa vallanpitäjät manipuloivat vaaleja ja pelottelevat oppositiota. Aasian suurimmassa demokratiassa, Intiassa, surmataan alkuperäiskansaa. Vaikka Kiina ja Vietnam kokeilevat pienimuotoista ruohonjuuridemokratiaa, on toisinajattelu edelleen jyrkästi kielletty.

Toisaalta kansanliikkeet Nepalissa, Filippiineillä, Indonesiassa ja Thaimaassa ovat onnistuneet syrjäyttämään vallanpitäjät. Onko kansalaisyhteiskunnan vahvistamisessa toivoa ja millainen kansalaisliikkeiden strategia olisi järkevin esimerkiksi Vietnamissa?

Suomen- ja englanninkielinen kirja valottaa demokratian tilaa ja paikallisia ratkaisuja Aasiassa. Se on oiva käsikirja lyhyiden uutisten taustoittamiseen.

Kirjoittajina Saleh Abdullah, Pekka Borg, Minna Hakkarainen, Ville-Veikko Hirvelä, Timo Kuronen, Joona Pietarila, Indra Adhikari, Uddhab Pd. Pyakurel ja Marko Ulvila, Taru Salmenkari, Tove Selin, Tapio Tamminen, Kalle Sysikaski ja Ko Ko Thett.

Tuotanto: Into Kustannus
Kustantaja: Rauhanpuolustajat & Like

Kirjan nimi englanniksi Oligarchy by Elections – the State of Democracy in Asia.

Alkuperäinen hinta oli: 26,00 €.Nykyinen hinta on: 13,00 €.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789520104566 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789520104566

Julkaisuaika

05 / 2010

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaaleilla harvainvaltaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *