Ale!

Saleh Abdullah, Pekka Borg, Minna Hakkarainen, Ville-Veikko Hirvelä, Timo Kuronen, Joona Pietarila, Indra Adhikari, Uddhab Pd. Pyakurel ja Marko Ulvila, Taru Salmenkari, Tove Selin, Tapio Tamminen, Kalle Sysikaski ja Ko Ko Thett. 

Vaaleilla harvainvaltaan – Demokratian tila Aasiassa

23.00 € 5.00 € sis alv

OVH: 26.00  €

Suomen- ja englanninkielinen kirja valottaa demokratian tilaa ja paikallisia ratkaisuja Aasiassa. Se on oiva käsikirja lyhyiden uutisten taustoittamiseen.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-01-0456-6

Kirjoittaja: Saleh Abdullah, Pekka Borg, Minna Hakkarainen, Ville-Veikko Hirvelä, Timo Kuronen, Joona Pietarila, Indra Adhikari, Uddhab Pd. Pyakurel ja Marko Ulvila, Taru Salmenkari, Tove Selin, Tapio Tamminen, Kalle Sysikaski ja Ko Ko Thett. 

Julkaisuajankohta: 05 / 2010

Sivumäärä: 0

OVH: 26.00  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

(Tuote)Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Länsimaisperäinen demokratia vaaleineen ja puolueineen ei etene Aasiassa – kun teatterimaisissa vaaleissa äänet kerää niitä ahkerimmin ostanut tai opposition hiljaiseksi nujertanut taho.

Filippiineillä ja Kambodzassa vallanpitäjät manipuloivat vaaleja ja pelottelevat oppositiota. Aasian suurimmassa demokratiassa, Intiassa, surmataan alkuperäiskansaa. Vaikka Kiina ja Vietnam kokeilevat pienimuotoista ruohonjuuridemokratiaa, on toisinajattelu edelleen jyrkästi kielletty.

Toisaalta kansanliikkeet Nepalissa, Filippiineillä, Indonesiassa ja Thaimaassa ovat onnistuneet syrjäyttämään vallanpitäjät. Onko kansalaisyhteiskunnan vahvistamisessa toivoa ja millainen kansalaisliikkeiden strategia olisi järkevin esimerkiksi Vietnamissa?

Suomen- ja englanninkielinen kirja valottaa demokratian tilaa ja paikallisia ratkaisuja Aasiassa. Se on oiva käsikirja lyhyiden uutisten taustoittamiseen.

Kirjoittajina Saleh Abdullah, Pekka Borg, Minna Hakkarainen, Ville-Veikko Hirvelä, Timo Kuronen, Joona Pietarila, Indra Adhikari, Uddhab Pd. Pyakurel ja Marko Ulvila, Taru Salmenkari, Tove Selin, Tapio Tamminen, Kalle Sysikaski ja Ko Ko Thett.

Tuotanto: Into Kustannus
Kustantaja: Rauhanpuolustajat & Like

Kirjan nimi englanniksi Oligarchy by Elections – the State of Democracy in Asia.

Jaa tämä:
No post found

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Vaaleilla harvainvaltaan – Demokratian tila Aasiassa”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *