Gene Sharp

Väkivallattomuus

Suuret yhteiskunnalliset liikkeet ovat alkaneet tajunnan liikkeinä – väkivallattomina – halutessaan valloittaa ihmisten mielet. Suomen passiivinen vastarinta, Intian itsenäisyystaistelu, mustien kansalaisoikeusliike Yhdysvalloissa ja Baltian maiden uudelleen itsenäistyminen ovat historian esimerkkejä väkivallattomuuden voimasta suurempia mahteja vastaan.

Gene Sharpin klassikkoteos osoittaa, että väkivallaton toiminta on paitsi eettistä myös tehokasta. Määrätietoinen strateginen suunnittelu ja siihen perustuva toiminta voi tuottaa tuloksia, joita ei saavuteta pelkällä lujalla tahdolla ja julistuksella.

Väkivallattomuus-kirja on tiivis tutkimukseen perustuva tietokirja väkivallattomuudesta ja opas käytännön toimintaan. Samalla se on pamfletti väkivallattoman toiminnan puolesta. Se on oivallinen lukukirja kaikille yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneille.

7,00 

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522643261 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Gene Sharp

    Yhdysvaltalainen Gene Sharp on yksi 1900-luvun merkittävimpiä väkivallattoman vastarinnan ja toiminnan tutkijoita. Hänen kirjoituksiaan on julkaistu yli 30 eri kielellä. Hän on ollut kolme kertaa ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi.

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522643261

Sivumäärä

100

Julkaisuaika

08 / 2014

Suomentaja

Antti Kaski

Alkuteos

There Are Realistic Alternatives

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Väkivallattomuus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja