-50%

Boris Akunin

Valtioneuvos

(1 tuotearvio)

Herrasmiessalapoliisi Erast Fandorin pidätetään epäiltynä kenraalikuvernöörin murhasta. Fandoriniksi naamioitunut murhaaja pakenee junan ikkunasta, ja Fandorin ryhtyy jäljittämään todellista tekijää puhdistaakseen nimensä. Hän saa selville, että joku korkealta tasolta vuotaa tietoja vaaralliselle terroristiryhmälle.

Dekkari sijoittuu 1880-luvun Moskovaan, jossa Venäjän keisarikuntaa uhkaavat salajuonet ja vallankumoukselliset ryhmät.

Boris Akunin on yksi Venäjän luetuimpia kirjailijoita. Hänen dekkareitaan on myyty yli 25 miljoonaa kirjaa ympäri maailman. Hän syntyi Georgian tasavallassa vuonna 1956 ja on oikealta nimeltään Grigori Tšhartišvili. Akunin on Japaniin perehtynyt historioitsija, filologi, kriitikko, esseisti ja kääntäjä. Hän on kirjoittanut yksitoista Erast Fandorin -kirjaa, joista viisi on ilmestynyt suomeksi. Suomen dekkariseura myönsi vuonna 2004 Akuninille ulkomaisen jännityskirjallisuuden kunniakirjan Fandorin-sarjasta.

24,90  12,45 

Tuotetunnus (SKU): 9789522646576 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Boris Akunin

    Boris Akunin, oikealta nimeltään Grigori Tšhartišvili, syntyi Georgian tasavallassa vuonna 1956. Hän on Japaniin perehtynyt historioitsija, filologi, kriitikko, esseisti ja kääntäjä. Akuninin ensimmäiset salapoliisitarinat ilmestyivät vuonna 1998. Hän on kirjoittanut neljätoista Erast Fandorin -kirjaa, joista kuusi on ilmestynyt suomeksi.

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Pokkari: 9789522649744, Painettu kirja: 9789522646576

Sivumäärä

330

Julkaisuaika

10 / 2016

Suomentaja

Anton Nikkilä

Alkuteos

Statskiy sovetnik

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

1 arvio tuotteelle Valtioneuvos

  1. I.M.

    Boris Akuninin Erast Fandorin -sarja on poikkeuksellisella tavalla onnistunutta tyylileikittelyä, jossa voi kuvitella lukevansa vuoroin poikain seikkailukirjaa, vuoroin makaaberia murhamysteeriä ja lähes aina myös jotain venäläistä klassikkoa. Akunin kuvaa 1800-luvun lopun venäläistä hovielämää ja virkakoneistoa samalla armottomuudella kuin Tolstoi tai Dostojevski, vaikkakin kenties hieman kierommin.

    Olin innoissani, kun into jatkoi aikanaan WSOY:ltä kesken jäänyttä sarjaa, ja käytti vielä samaa erinomaista suomentajaakin. Valitettavasti Valtioneuvos näyttää jääneen viimeiseksi suomennokseksi. Suomentamattomia Fandorin-tarinoita on edelleen useita.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja

Ale
Valtioneuvos

Valtioneuvos

24,90  12,45 
Valitse vaihtoehdoista

Loppuunmyyty