-62%

Matti Ylönen

Velkatohtorit

Kuinka Eurooppa unohti historian ja oppi rakastamaan talouskuria

Onko kurjuus koko Euroopan tie, vai voidaanko menneistä kriiseistä oppia jotakin? Velkatohtorit on veitsenterävä talouskirja, jota varten kirjoittavat haastattelivat tutkijoita, poliitikkoja, kriisistä kärsiviä kansalaisia ja asiantuntijoita kreikkalaisista lääkäreistä YK:n kauppa- ja kehitysjärjestön pääsihteeriin. Kirja avartaa velkakriisien historiaa ympäri maailman 1920-luvulta nykypäivään.

Millaista jälkeä velkojien “troikan” politiikka teki Kreikassa? Mitkä ongelmat johtuvat Kreikan korruptiosta, mitkä EU:sta? Mitä vakavasti sairaat kreikkalaiset tekevät, kun pitää valita joko kalliit lääkkeet tai kuolema?

Velkatohtorit kertoo, miten Euroopan kriisejä ratkaistaessa on sivuutettu niin Euroopan sosiaalisten oikeuksien peruskirja, vastuullisen lainaamisen periaatteet, ihmisoikeussopimukset kuin kansalliset parlamentitkin.

“Matti Ylösen ja Mikko Remeksen äärimmäisen ajankohtainen Velkatohtorit yllättää: kirjaa ymmärtääkseen ei tarvitse tajuta taloutta. Kymmenien asiantuntijoiden ja kansalaisten haastatteluihin sekä mittavaan lähdeaineistoon perustuva kerronta on niin sujuvaa, että tarina vie mukanaan.” Kati Pietarinen, Vihreä Lanka, 9.3.2015

Katso videotraileri

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

Alkuperäinen hinta oli: 26,00 €.Nykyinen hinta on: 10,00 €.

Loppuunmyyty

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Matti Ylönen

    Matti Ylönen on tutkija, kirjailija ja toimittaja, joka on aiemmin kirjoittanut kirjat Mahti kukkarossa – Johdatus Maailmanpankkiin ja IMF:ään (2012), Veroparatiisit – 20 ratkaisua varjotalouteen (2008), Tulosvaroitus (yhdessä Teppo Eskelisen kanssa, 2011) sekä Konsulttidemokratia – Miten valtiosta tehdään tyhmä ja...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Velkatohtorit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta

Ale
Mahti kukkarossa

Mahti kukkarossa

Alkuperäinen hinta oli: 25,00 €.Nykyinen hinta on: 10,00 €.
Lue lisää

Viimeksi katsomiasi kirjoja

Ale
Velkatohtorit

Velkatohtorit

Alkuperäinen hinta oli: 26,00 €.Nykyinen hinta on: 10,00 €.
Lue lisää