-50%

Luke Harding

Venäjän vakoojaverkosto

Hyytävä tosielämän jännityskertomus nykyajan vakoojista – petoksesta, rohkeudesta ja salamurhista.

He vaikuttavat tavallisilta matkailijoilta, toimittajilta ja liikemiehiltä. Todellisuudessa he ovat sotilaita, hakkereita ja oligarkkeja, jotka murhaavat, hyökkäävät verkossa sekä levittävät valeuutisia ja likaista rahaa. He ovat levittäytyneet kaikkialle maailmaan ja operoivat myös Suomessa.

Kirjeenvaihtaja Luke Harding paljastaa Venäjän vakoojien verkoston, jonka avulla Vladimir Putin käy salaista sotaa länttä vastaan. Vakuuttavaan aineistoon pohjautuva kirja avaa Ukrainan tilannetta, vaalihäirintää, murhia ja henkilöitä niiden takana. Lisäksi se tuo esiin kaikenkirjavan joukon ihmisiä, joita on kiristetty tai lahjottu palvelemaan Venäjän etua. Oliko Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trump yksi heistä?

Venäjän vakoojaverkosto on ainutlaatuinen teos jokaiselle, joka haluaa tietää, miten venäläiset vakoojat nykyisin työskentelevät.

27,90  13,95 

Tuotetunnus (SKU): 9789523516977 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Luke Harding

    Luke Harding on toimittaja, kirjailija ja Guardian-lehden palkittu kirjeenvaihtaja. Hän on työskennellyt Delhissä, Berliinissä ja Moskovassa sekä raportoinut sotatoimista Afganistanissa, Irakissa, Libyassa ja Syyriassa. Vuosina 2007–2011 hän toimi Guardianin Moskovan toimiston johtajana. Kreml karkotti hänet maasta ensimmäisenä tapauksena sitten kylmän...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523516977, E-kirja: 9789523516977

Sivumäärä

368

Julkaisuaika

6 / 2021

Suomentaja

Antti Immonen

Alkuteos

Shadow State: Murder, Mayhem, and Russia's Remaking of the West

Mediassa

Laajenna
"Nämä Venäjä-kirjat kiinnostavat nyt suomalaisia – sota herätti uteliaisuuden vaarallisesta naapurista." Ilta-Sanomat 22.10.2022"Viikon kirjassa brittitoimittaja kutsuu Trumpia yhdeksi nykyhistorian suurimmista pettureista – Venäjän turvallisuuspalvelulla on Trumpista ote, kirjassa arvioidaan" Helsingin Sanomat 2.10.2021"Uudessa kirjassaan Harding jatkaa saman teeman parissa. Venäjän vakoojaverkosto kertoo nimensä mukaisesti Kremlin tiedustelupalveluista. Trump on edelleen keskeisessä roolissa." – Suomen Kuvalehti 29.7.2021"Hardingin teos tiivistää viime vuosien maailmanpolitiikan niiltä osin kuin se näkyy Venäjän sotiessa Euroopan ja Yhdysvaltojen instituutioita vastaan." – Apu ”Venäjän vakoojaverkosto kuuluu Venäjän politiikasta ja turvallisuuspalveluiden toiminnasta kiinnostuneiden käsikirjastoon.” Helsingin Sanomat, 15.6.2021

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Venäjän vakoojaverkosto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta

Ale
Vaiennettu

Vaiennettu

Alkuperäinen hinta oli: 29,00 €.Nykyinen hinta on: 14,50 €.
Lue lisää

Loppuunmyyty
Ale
Snowden

Snowden

Alkuperäinen hinta oli: 28,00 €.Nykyinen hinta on: 14,00 €.
Lue lisää

Loppuunmyyty