Katri Norrlin & Nelli Kenttä

Vitun ruma

”Somen takia koen itseni päivittäin iljettäväksi.”

Kuinka paljon sosiaalinen media vaikuttaa ulkonäkösuhteisiimme? Miksi oma keho hävettää? Miltä näyttää uskottava ihminen? Kuka oikeastaan hyötyykään kauneusihanteista?

Sosiaalinen media luo ulkonäköpaineita ja maailma tuntuu usein pyörivän ulkonäön ympärillä. Vitun ruma on visuaalisesti vaikuttava, ajatuksia herättävä, monipuolinen ja tarkkasilmäinen kirja ulkonäöstä sosiaalisen median aikakautena. Samaistuttavia ajatuksiaan kirjassa on jakamassa muun muassa BEHM, Tuure Boelius, Ina Mikkola, Jesse Markin, Kasmir, Maiju Voutilainen ja Sini ”Papananaama” Laitinen. Heidän ajatuksiensa lisäksi kirjassa kuuluu kirjailijoiden, sekä sosiaalisessa mediassa omia mietteitään ja tarinoitaan jakaneiden ihmisten ääni.

Kirjan tarkoituksena on saada lukija pohtimaan, miten keinotekoisia ja epäreiluja kauneusihanteet ovat ja olemaan armeliaampi itseä kohtaan. Luettuasi tämän kirjan, jätät toivottavasti myös kommentoimatta jonkun henkilön ulkonäköä.

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

24,90 

Tuotetunnus (SKU): 9789523516502 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Katri Norrlin

    Katri Norrlin on toimittaja, juontaja ja someammattilainen. Norrlin työskentelee vuoden musiikkimediaksi useasti valitussa YleX:ssä musiikkitoimittajana eri alustoilla –kuten palkitulla Youtube-kanavalla –ja vaikuttaa muutenkin Suomen musiikkikentällä. Hän on visuaalisuutta rakastava popkulttuuritietäjä ja tanssinohjaaja, jonka tekemistä ohjaa tasa-arvon edistäminen.

    Katso kirjailijan sivu →
  • Nelli Kenttä

    Nelli Kenttä on valokuvaaja, toimittaja ja sosiaalisen median sisällöntuottaja. Hän työskentelee musiikkimedia YleX:ssä musiikkitoimittajana ja valokuvaajana sekä on intohimoinen visuaalisten kokonaisuuksien, feminismin ja esittävän taiteen ystävä.

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Vitun ruma -kirjan voi bongata huippusuositun Aikuiset -sarjan kolmannelta kaudelta. Aikuiset, kausi 3, jakso 2 kohdassa 45 sek, Yle Areena.

Katri Norrlin ja Nelli Kenttä vierailivat Ylen aamussa Vitun ruma -uutuuskirjan tiimoilta. Katso haastattelu tästä!

”Somessa elämä ja ulkonäkö näyttäytyy täydellisen upeana ja luonnollisen vaivattomana, vaikka taustalla voi olla paljon työtä ja kuvanmuokkausta. Yhteiskunnassa vallitsee vahva laihdutuskulttuuri ja kauneusihanteiden epätasa-arvo, sanovat somen ulkonäköpaineista kirjoittaneet Katri Norrlin ja Nelli Kenttä.”
Yle, 15.6.2021

”Liikaa selluliittia, liian isot hampaat, liian paksut käsivarret, silmätl iian syvällä päässä… Kun toimittajat Katri Norrlin ja Nelli Kenttä alkoivat suunnitella kirjaansa, Norrlin päätti ihan listata asioita, joista oli joskus kokenut epävarmuutta itsessään. Se lista oli pitkä..”
Me Naiset, 23.6.2021

”’En ole kuin muut tytöt-lause kertoo enemmän sanojasta kuin muista tytöistä’, muistuttavat Nelli Kenttä ja Katri Norrlin uutuuskirjassaan Vitun ruma.”
Iltalehti, 15.6.2021

”’Miksi kauneusihanteet ovat nykyään niin epäreiluja, pohtivat Katri Norrlin ja Nelli Kenttä kirjassaan Vitun ruma.”
Me Naiset, 2.7.2021

”Kaksikolle oli kirjaa tehdessä tärkeää saada mahdollisimman laajasti erilaisia ihmisiä mukaan. Varsinkin kun pop-kulttuurissa ihaillaan tietynlaisia hahmoja tai henkilöitä, joiden luomat ulkonäkövaatimukset ovat aika suuria.”
Yle, 21.6.2021

Nelli Kenttä ja Katri Norrlin toivovat, että heidän kirjansa auttaisi ihmisiä olemaan armollisempia itselleen ja muille.”
Keskisuomalainen, 22.9.2021

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vitun ruma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *