Nelli Kenttä & Katri Norrlin 

Vitun ruma

24.90 

Alin hinta 30 päivän aikana: 24.90 .

Miten voin maksaa ostokseni?
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523516502

Kirjoittaja: Nelli Kenttä & Katri Norrlin 

Julkaisuajankohta: 6 / 2021

Sivumäärä:

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Vitun ruma -kirjan voi bongata huippusuositun Aikuiset -sarjan kolmannelta kaudelta. Aikuiset, kausi 3, jakso 2 kohdassa 45 sek, Yle Areena.

Katri Norrlin ja Nelli Kenttä vierailivat Ylen aamussa Vitun ruma -uutuuskirjan tiimoilta. Katso haastattelu tästä!

”Somessa elämä ja ulkonäkö näyttäytyy täydellisen upeana ja luonnollisen vaivattomana, vaikka taustalla voi olla paljon työtä ja kuvanmuokkausta. Yhteiskunnassa vallitsee vahva laihdutuskulttuuri ja kauneusihanteiden epätasa-arvo, sanovat somen ulkonäköpaineista kirjoittaneet Katri Norrlin ja Nelli Kenttä.”
Yle, 15.6.2021

”Liikaa selluliittia, liian isot hampaat, liian paksut käsivarret, silmätl iian syvällä päässä… Kun toimittajat Katri Norrlin ja Nelli Kenttä alkoivat suunnitella kirjaansa, Norrlin päätti ihan listata asioita, joista oli joskus kokenut epävarmuutta itsessään. Se lista oli pitkä..”
Me Naiset, 23.6.2021

”’En ole kuin muut tytöt-lause kertoo enemmän sanojasta kuin muista tytöistä’, muistuttavat Nelli Kenttä ja Katri Norrlin uutuuskirjassaan Vitun ruma.”
Iltalehti, 15.6.2021

”’Miksi kauneusihanteet ovat nykyään niin epäreiluja, pohtivat Katri Norrlin ja Nelli Kenttä kirjassaan Vitun ruma.”
Me Naiset, 2.7.2021

”Kaksikolle oli kirjaa tehdessä tärkeää saada mahdollisimman laajasti erilaisia ihmisiä mukaan. Varsinkin kun pop-kulttuurissa ihaillaan tietynlaisia hahmoja tai henkilöitä, joiden luomat ulkonäkövaatimukset ovat aika suuria.”
Yle, 21.6.2021

Nelli Kenttä ja Katri Norrlin toivovat, että heidän kirjansa auttaisi ihmisiä olemaan armollisempia itselleen ja muille.”
Keskisuomalainen, 22.9.2021

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vitun ruma”