Ale!

Andy  Weir

Yksin Marsissa

9.00 €28.00 € 5.90 €6.90 € sis alv sis alv

OVH: 32.00  €

Astronautti Mark Watneyn oli tarkoitus olla yksi ensimmäisistä ihmisistä Marsissa. Nyt hänestä uhkaa tulla ensimmäinen ihminen, joka kuolee siellä. Riittävätkö kekseliäisyys, insinööritaidot ja hirtehishuumori pelastamaan hänet?

Normaali (6.90 €) 28.00 € 6.90 € sis alv
Pokkari (6.90 €) 9.00 € 6.90 € sis alv
E-kirja (EPUB) (5.90 €) 19.90 € 5.90 € sis alv
ISBN: 978-952-264-438-1

Kirjoittaja: Andy Weir

Julkaisuajankohta: 10 / 2015

Sivumäärä: 392

Suomentaja: Kaj Lipponen

Alkuperäinen nimi: The Martian

OVH: 32.00  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

(Tuote)Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuusi päivää aiemmin astronautti Mark Watneyn oli tarkoitus olla yksi ensimmäisistä ihmisistä Marsissa.

Nyt hän on varmasti ensimmäinen ihminen, joka kuolee siellä.

Ares 3:n miehistö joutuu hiekkamyrskyyn. Evakuoinnin aikana Markin avaruuspuku vaurioituu, ja muut luulevat hänen kuolleen. Mark jää yksin karulle planeetalle.

Miten hän saa ilmoitettua Maahan olevansa elossa? Vaikka hän saisikin viestin läpi, hänen ruokansa loppuu kauan ennen pelastusjoukkojen saapumista. Todennäköisesti Mark ei ehdi edes nääntyä nälkään. Pienikin inhimillinen virhe tai tekninen vika voi johtaa kuolemaan ennen sitä.

Mark turvautuu kekseliäisyyteen, insinööritaitoihin ja hirtehishuumoriin. Mutta riittävätkö ne voittamaan kosmiset esteet?

Yksin Marsissa pohjautuu alusta loppuun nykytieteeseen ja yllättää lukijansa yhä uudestaan. Se on herkeämätön scifi-trilleri, jota lukee kuin tosielämän selviytymiskertomusta.

”Andy Weirin Yksin Marsissa on yksi syksyn mielenkiintoisimmista kirjoista. Kirjoittajan aluksi nettisivustolla julkaisemasta omakustanteesta on kuoriutunut arvostelumenestys, joka on kerännyt valtaisan määrän lukijoita.” Juha Salmi, Risingshadow, 30.11.2015

Jaa tämä:
Andy_WeirPhotocAndy_Weir.jpg

Yhdysvaltalainen Andy Weir on työskennellyt tietokoneohjelmoijana 15-vuotiaasta. Hän on ollut avaruusnörtti koko elämänsä ja innokas suhteellisuusteorian, astrodynamiikan ja miehitettyjen avaruuslentojen historian harrastaja. Hänen esikoisromaaninsa Yksin Marsissa ilmestyi ensin Weirin omakustanteena. Se oli ehdolla Audie Award -palkinnon saajaksi science fiction -kategoriassa ja Publisher’s Weekly nimesi sen yhtenä parhaista jännitysromaaneista 2014. Käännösoikeudet on myyty yli 30 maahan.

Jaa tämä:

”Andy Weirin Yksin Marsissa on yksi syksyn mielenkiintoisimmista kirjoista. Kirjoittajan aluksi nettisivustolla julkaisemasta omakustanteesta on kuoriutunut arvostelumenestys, joka on kerännyt valtaisan määrän lukijoita.” Juha Salmi, Risingshadow, 30.11.2015

”Tämä tarina itsessään vain oli niin uniikki vaikka sen ainekset olivatkin yksinkertaiset.” Simo Sahlman, Lukupino, 12.10.2015

”Todella harvinainen yhdistelmä hyvää, omaperäistä tarinaa, kiinnostavan todentuntuisia henkilöhahmoja ja kiehtovaa teknistä tarkkuutta. MacGyver kohtaa Salaperäisen saaren.” – Astronautti Chris Hadfield. Umami, 9.10.2015

 

 

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Yksin Marsissa”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *