-50%

Hilkka Pietilä

Yli rajojen

Hilkka Pietilä oli vuosikymmeniä Suomen kansainvälisimpiä vaikuttajia. Hän oli kolmekymmentä vuotta YK-liiton pääsihteeri.

Yhteiskuntakriitikot ja downshiftaajat sekä ympäristön ja maailman tilasta huolestuneet saavat Hilkka Pietilältä aineksia pohdinnoilleen. Pietilä on ollut aikaansa edellä oleva ajattelija.

Pietilä uskoo arkiseen muutosvoimaan, isoja kuvioita unohtamatta. Ihmiset voivat kuluttaa vähemmän ja tehdä itse enemmän, säästää energiaa, suojella luontoa ja huolehtia elämän rikkaudesta enemmän kuin hierarkian käskyistä. Oikeaan aikaan ajoittunut oivallus voi muuttaa kansainvälisten prosessien suuntaa.

Alkuperäinen hinta oli: 29,00 €.Nykyinen hinta on: 14,50 €.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522641991 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Hilkka Pietilä

    Hilkka Pietilä oli melkein kolmekymmentä vuotta YK-liiton pääsihteeri. Hän osallistui vuosikymmeniä keskusteluihin ja päätöksentekoon kansainvälisillä foorumeilla. Pietilä on kirjoittanut laajasti kehityksestä, ihmisoikeuksista, rauhasta, naisten oikeuksista ja taloudesta. Hän on saanut Suomen Tietokirjailijat ry:n Tietokirjapalkinnon 2003. 2002 Hilkka Pietilälle myönnettiin Oulun...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yli rajojen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *