-78%

Samuli Sinisalo

Ympäristökäsikirja kuntapäättäjille

ja kaikille muille

(1 tuotearvio)

Kiihtyvä ilmastonmuutos on aikamme suurin uhka, ja kunnat ovat ratkaisevassa asemassa sen hillinnässä.

Ympäristökäsikirja kuntapäättäjille – ja kaikille muille auttaa luotsaamaan Suomen kuntia kohti kestävyyttä. Kirjassa alan asiantuntijat ehdottavat konkreettisia toimia, joita jokainen kuntapäättäjä ja tavallinen kansalainen voi toteuttaa ja edistää omassa kunnassaan.

Kuntavaikuttajat voivat vastata ympäristökriisiin vaikkapa satsaamalla asuntokannan energiatehokkuuteen ja sähköajoneuvoihin, kutistamalla kunnan keittiöiden hiilijalanjäljen, allekirjoittamalla kunta-alan energiatehokkuussopimuksen tai  suojelemalla vanhoja metsiä ja metsättämällä joutomaita. Investoinnit energiatehokkuuteen ovat myös taloudellisesti kannattavia. Toimiva julkinen ja kevyt liikenne, helposti saatavat remonttiluvat, tuki etätyöskentelylle, vahva ympäristökasvatus ja viestintä puolestaan auttavat kuntalaisia vähentämään omaa hiilijalanjälkeään.

Kirja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat edistää kestävyyttä kunnassaan.

24,90  5,50 

Tuotetunnus (SKU): 9789523516700 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kirjan tekijät

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Avainsanat

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523516700, E-kirja: 9789523517684

Sivumäärä

151

Julkaisuaika

2 / 2021

Mediassa

Laajenna
”Ympäristökäsikirja kuntapäättäjille on juuri kaivatunlainen täsmätietokirja ihmisille, jotka päästöjä aiheuttavista ja luonnon monimuotoisuutta heikentävistä asioista oikeasti päättävät: Miten kunnissa lämmitetään, liikutaan, asutaan ja käytetään maata?” Maaseudun Tulevaisuus, 3.1.2022”Painotuore Ympäristökäsikirja kuntapäättäjille (Into Kustannus) on teos, joka tähtää konkreettisiin ja luontoystävällisiin toimiin.” Kuntatekniikka, 5.3.2021Ympäristökäsikirja kuntapäättäjille on osa Kalevi Sorsa -säätiön Ihmisen toiminnanvaikutukset maapallolle -hanketta. Kirjaan on kerätty keskeisimmät tiedot niin ilmastonmuutoksesta, luonnon monimuotoisuudesta kuin kestävästä kehityksestä.” Aikamerkki, 10.3.2021

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

1 arvio tuotteelle Ympäristökäsikirja kuntapäättäjille

  1. Seppo Louhos

    Selkeä ja ytimekäs kirja. Ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, kun tärkeät asian on koottu yksiin kansiin. Sain paljon ideoita ja suosittelen muillekin kuntapolitiikasta kiinnostuneille.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *