Jani  Laasonen

Zeitgeist – Ajan henki

16.00 € sis alv

OVH: 18.00  €

Zeitgeist – Ajan henki johdattaa maailmanlaajuisen Zeitgeist-liikkeen ajatteluun. Kirja tuo tiedostamattomat yhteiskunnalliset mekanismit tietoisuuden valoon ja avaa lukijalle uusia, visionäärisiä tajunnan horisontteja.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-095-6

Kirjoittaja: Jani Laasonen

Julkaisuajankohta: 10 / 2011

Sivumäärä: 200

OVH: 18.00  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Yhä useampi on heräämässä tiedostamaan, että elämäntapamme on rakennettu tuhoisalle, keinotekoiselle ja ihmisluonnon vastaiselle perustalle. Järjestelmämme ei pysty huolehtimaan planeettamme resurssien älykkäästä hallinnasta kaikkien hyväksi.

Tarvitsemme täysin uudenlaista lähestymistapaa – ajattelua, joka tulee kaikkien perinteisten yhteiskunnallisten, poliittisten ja taloudellisten käsitteiden ulkopuolelta.

Zeitgeist – Ajan henki johdattaa maailmanlaajuisen Zeitgeist-liikkeen ajatteluun. Kirja tuo tiedostamattomat yhteiskunnalliset mekanismit tietoisuuden valoon ja avaa lukijalle uusia, visionäärisiä tajunnan horisontteja.

Jaa tämä:
janilaasonen.jpg

Jani Laasonen on Zeitgeist-liikkeen hengessä kirjoittava kirjailija, yhteiskuntafilosofi ja kolmen lapsen isä, joka asuu nykyisin Mikkelissä. Teos Zeitgeist – Ajan henki syntyi kirjailijan oman henkisen katarsiksen tuotteena hänen vapautuessaan kulttuurinsa ohjelmoinnista.

Jani Laasosen blogi

Jaa tämä:

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Zeitgeist – Ajan henki”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *