Full-size Image
Lataa alkuperäinen kuva ▼

Neljä kirjaa äidille

Kun omat sanat eivät riitä kuvailemaan, kuinka ainutlaatuinen äiti on, avuksi tulevat Innon äitienpäiväkirjailijat. Into julkaisee äitienpäivän alla valikoiman erilaista ja jopa hätkähdyttävää laatukirjallisuutta, josta löytyvät uudet suosikit jokaisen äidin kevätlukemistoon.

Palkitun Anna Elina Isoaron peittelemätön runoteos äitiydestä

Äidit ovat arjen sankarittaria

paitsi ne jotka ovat juhlan

– Anna Elina Isoaro

Anna Elina Isoaron Rakkautta ja vasta-aineita on estoton teos äidiksi tulemisen riemuista ja suruista. Runoissa käydään läpi äidiksi tulemisen tuntemuksia koskettavasti, estoitta ja rehevällä elämänilolla. Ikiaikainen teema kiinnitetään lujasti nykypäivään: teoksessa äitiys näyttäytyy koko kirjossaan paitsi hiekkalaatikoiden reunoilla myös lääkärin vastaanotolla, työhaastattelussa ja nettipalstoilla. Äitiys on onnea ja vapautuneisuutta mutta myös ahdistusta siitä, ettei kaikki välttämättä menekään suunnitelmien mukaan. Haaveet ovat hauraita, mutta runoissa on mukana kuitenkin aina voiman ja toivon näkökulma.

Anna Elina Isoaro: Rakkautta ja vasta-aineita. ISBN: 978-952-264-543-2. Into-kauno. 04/2016. Sivumäärä: 100.

Kirjailijan esittely ja painokelpoinen kuva

Pidä huolta äidistä -menestyskirja nyt myös pokkarina

“Ymmärrät, että olit aina ajatellut äitiä kun sinulla oli vaikeaa. Kun ajattelit äitiä, asiat tuntuivat järjestyvän ja voima tuntui taas kumpuavan sisältäsi.”

– Kyung-sook Shin

Into Kustannus julkaisee äitienpäivän alla myös pokkariversion Kyung-sook Shinin kauniista teoksesta Pidä huolta äidistä. Romaanissa 69-vuotias neljän lapsen äiti Park So-nyo katoaa Soulin metroasemalla. Pidä huolta äidistä on riipaiseva teos rakkaudesta ja sukupolvien välisistä eroista, jossa lasten muutto maalta kaupunkiin on mullistanut koko perheen elämän. Kirja on kansainvälinen bestseller, joka on käännetty yli 20 kielelle ja julkaistu 36 maassa. Pidä huolta äidistä on ensimmäinen koreasta suomeksi käännetty romaani.

Kyung-sook Shin: Pidä huolta äidistä. Suomentaja: Taru Salminen. ISBN: 978-952-264-542-5. Into-pokkari. 04/2016. Sivumäärä: 320. Ensimmäinen kovakantinen painos 04/2015.

Kirjailijan esittely ja painokelpoinen kuva

Ruotsin dekkarikuningattaren Denise Rudbergin jännittävä uutuusteos suomeksi

”Yksi parhaista ruotsalaisista dekkareista, joita olen tänä vuonna lukenut.”
– Feministbiblioteket

Denise Rudbergin Marianne Jidhoff -dekkarisarjan toinen osa, Toinen toista pahempi, jatkaa Tukholman yläluokan synkkien salaisuuksien paljastamista. Tukholma on käpertynyt joulun välipäivien rauhaan, kun vaikutusvaltaisen sijoitusyhtiön osakas hakataan henkihieveriin. Oliko tekijän aikomuksena tappaa? Rudbergin rakastettava päähenkilö, vastikään eronnut keski-ikäinen syyttäjänsihteeri Marianne Jidhoff, on ratkonut rikoksia aikaisemmin kirjassa Yksi tappava syrjähyppy (Into, 2015). Jidhoff-dekkarien myötä Rudberg loi oman “elegant crime” -genrensä – rikosromaanit, joissa rikokset tapahtuvat komeissa puitteissa, samppanja virtaa ja jokaisella on jotain salattavaa. Supersuosion saavuttanut kirjasarja on myynyt yli 280 000 nidettä ja sen elokuvaoikeudet on myyty ruotsalaiselle elokuvayhtiölle.

Denise Rudberg: Toinen toista pahempi. Alkuteos Två gånger är en vana. Suomentaja: Anu Koivunen. ISBN: 978-952-264-545-6. Into-kauno. Sivumäärä: 360. 2/2016.

Kirjailijan esittely ja painokelpoinen kuva

Ihana kiihko selvittää, miksi seksi on niin tärkeää

Rakastan seksiä ja uskon sananparteen: ‘seksi on kuin pizzaa, huononakin aika hyvää’.

– Salla Nazarenko

Journalisti ja järjestöaktivisti Salla Nazarenkon toimittama Ihana kiihko on ymmärtävä, suvaitsevainen ja intohimoinen katsaus seksiin ja seksuaalisuuteen eri näkökulmista. Kirjassa tunnetut kirjoittajat puhuvat seksistä, seksuaalisuudesta ja näiden merkityksestä peittelemättä ja suoraan. Kirjan artikkeleissa käsitellään muun muassa sitä, miten nainen tulee seksissä näkyväksi, miten aviorikokseksi kutsuttu tapahtuma mullistaa perheenäidin maailman sekä miten nauru kuuluu seksiin.

Salla Nazarenko: Ihana kiihko. ISBN: 978-952-264-532-6. Into-tieto. 04/2016.

Kirjailijan esittely ja painokelpoinen kuva

 

Jaa tämä: