Raha-asiat? Työpaikka? Vapaa-aika? Lue parhaat vinkit elämänhallintaan!

(Kaupallinen yhteistyö – Into Kustannus)

Railakas rahakirja
– näin hoidat taloutesi viisaasti
23.90 € (Into)

Hillittömän hauska ja suorasukainen asiantuntijakaksikko Saara Henriksson ja Aino-Maija Leinonen iskevät jälleen naulan kantaan. Railakas rahakirja on superluettavaa nuorille naisille ja kaikille muillekin! Se jatkaa tukevasti kirjoittajien ensimmäisen paljon huomiota saaneen Leppoisa opas huusholliin –oppaansa linjalla ja antaa suorasukaisia elämää helpottavia neuvoja, joita on helppo soveltaa omaan arkeen.

Kirja opettaa hanskaamaan oman talouden, keinot pitää se tasapainossa ja olemaan velkaantumatta. Kaiken avain on pitää talous plussalla pienin konstein – sen jälkeen koittaa vapaus. Ja vapautta kannattaa käyttää juuri siihen, mitä itse haluaa, viis muista! Työelämä on muuttunut rajusti viime vuosina, ja kirja neuvoo, miten rakentaa itselleen toimiva tarina ja cv, jotta saa haluamansa unelmatyön. Opas valaa nuoriin paljon kaivattua itseluottamusta ja näkee tulevaisuuden valoisana. Kaikki järjestyy!

Kirjoittajat muistuttavat, että työnhaku on itsessään työtä. Hyvä tuuri koostuu tyypillisesti kahdesta asiasta: siitä että on aavistus, mitä haluaa, ja siitä, että oikean tilaisuuden tunnistaa, kun se tulee kohdalle. Sano ääneen, mitä kaipaat! Tilaisuus voi muodostua pienistä osista, mutta ne on osattava bongata.

Railakas rahakirja – näin hoidat taloutesi viisaasti” on saatavilla:

Into Kustannuksen verkkokaupasta

Adlibriksestä

Suomalaisesta Kirjakaupasta

Jaa tämä: