Sankaritarinoita tytöille -kirjaprojekti sai yhteisörahoituksella ennätyspotin

Satumuotoinen tietokirja  Sankaritarinoita tytöille (ja kaikille muille) sai viime yönä päättyneessä joukkorahoituskampanjassa ennätystuloksen: kirjaa ennakkorahoitettiin lähes 34 000 euron edestä.

Tanja Jänicke Mesenaatti.me:stä iloitsi hankkeesta: “Sankaritarinoita tytöille oli hieno joukkorahoitushanke. Se haali kasaan Suomen toisiksi kovimman potin yksittäisen kirjan tuotantoon. Tämän verran kirjojen tuottaminen maksaa minimissään ja on hienoa, että summaa uskallettiin tavoitella. Rahoituksen lisäksi kampanja toimi mainiona sitouttajana ja osallistajana, kun yhteisesti toteutettavalle kirjalle löydettiin samalla myös tarinoita ja tekijöitä. Joukkorahoitusta parhaimmillaan!”

Sankaritarinoita tytöille (ja kaikille muille) esittelee innostavia suomalaisia naisia jotka ovat rikkoneet rajoja ja saaneet siten aikaan jotain tärkeää. Esikuvana on valtavaa huomiota herättänyt Elena Favillin ja Francesca Cavallon  Iltasatuja kapinallisille tytöille, joka kokosi yhteen naisten tarinoita eri puolilta maailmaa.

 

Työryhmä koostuu eri-ikäisistä tytöistä ja naisista, joista nuorin on 13-vuotias, kuvittajia on koossa yli 30. Into Kustannus julkaisee tämän mittavan projektin kirjana alkusyksystä 2018, yleisöjulkistustilaisuuskin on tulossa.

 

Jaa tämä: