Julkaistu

Into Kustannuksen kev?tpressi Ateneumissa 25.1.

Tervetuloa aamiaiselle Into Kustannuksen kevään kirjailijoiden kanssa

KESKIVIIKKONA 25.1. klo 10.30-12 ATENEUMISSA (Kaivokatu 2, Helsinki)

Esittelyssä Innon kevään kirjat, paikalla kevään innokkaimmat kirjailijat:

– Aku Alanen & Tuula Karjalainen: GUGGENHEIMIN VARJOSSA
– Hanna Nikkanen: VERKKO JA VAPAUS
– Erkki Aurejärvi: TUPAKKATEOLLISUUDEN KUOLEMANKAUPPIAAT
– Heikki Patomäki: EUROKRIISIN ANATOMIA
– Tomi Huttunen: PIETARI ON ROCK

Kiasman ex-johtaja Tuula Karjalainen kertoo, mitä Guggenheimin tulo merkitsisi suomalaiselle taiteelle ja taidemuseoille. Tilastokeskuksen tutkija Aku Alanen selvittää Guggenheimin merkitystä Helsingin taloudelle. Kaarin Taipaleen toimittama GUGGENHEIMIN VARJOSSA -pamfletti julkaistaan 30.1. klo 13 Pressiklubilla, muina kirjoittajina Arja Alho ja Patrizia Hongisto.

Kansainvälisen politiikan professori Heikki Patomäki pureutuu Euroopan velkakriisin historiaan, syihin ja todennäköisiin seurauksiin, avaa keskustelun vaihtoehdoista ja latoo tiskiin lukuisia uudistusehdotuksia. EUROKRIISIN ANATOMIA – MITÄ GLOBALISAATION JÄLKEEN julkaistaan 15.2.

Siviilioikeuden entinen professori Erkki Aurejärvi ihmettelee kuinka tupakkateollisuuden johtohenkilöt, lainkuuliaiset kansalaiset kykenevät ilman tunnontuskia kauppaamaan tappavia tuotteita valheiden avulla. TUPAKKATEOLLISUUDEN KUOLEMANKAUPPIAAT -pamfletti julkaistaan helmikuun lopussa.

Venäläisen kirjallisuuden ja kulttuurin dosentti Tomi Huttunen kertoo Leningradin rockin synnystä, peruuttamattomasta vallankumouksesta, jonka teki viimeinen neuvostosukupolvi. Ja siitä kuinka heidän sitten kävi. PIETARI ON ROCK Into-tietokirja julkaistaan 29.3., kun venäläinen megabändi DDT vierailee Suomessa.

Valtion tiedonjulkistamispalkittu toimittaja Hanna Nikkanen pohtii ymmärrämmekö itsekään, kuinka suurta osaa kommunikaatiostamme voidaan valvoa? Edistääkö verkko poliisivaltiota – vai onko Googlen ja Facebookin kaltaisilla globaaleilla jättiyrityksillä lopulta enemmän valtaa elämässämme kuin viranomaisilla? VERKKO JA VAPAUS -tietokirja julkaistaan 25.4.

Helmikuussa julkaistaan myös Erkki Vetteniemen LAHDEN ANSA (7.2.), Päivi Uljaksen HYVINVOINTIVALTION LÄPIMURTO (11.2.) ja Pekka Borgin toimittama POLKUJA METSÄÄN (21.2.).

Innon kevään koko kirjalista löytyy täältä.

Mika Rönkkö 050 4362170 mika.ronkko@intokustannus.fi Timo Kalevi Forss 040 533 2961 timo.forss@intokustannus.fi
Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi