Julkaistu

Frankfurtin kirjamessujen yllättäjä, Maaria Päivisen “On nälkä, on jano”, julki

Lehdistön aamiaistapaaminen Maaria Päivisen kanssa torstaina 23.10.2014 klo 10 Helsingin Kirjamessuilla, salissa 202 (Messukeskuksen 2. kerros). Tervetuloa!

Runeberg-palkintoehdokkaan Maaria Päivisen On nälkä, on jano herätti Frankfurtin kirjamessuilla innostusta. Käännösoikeudet myytiin saksankieliselle kielialueelle ja Islantiin jo ennen kirjan ilmestymistä Suomessa.

On nälkä, on jano on romaani, jossa nainen orjuuttaa miehiä. Tulipunatukkainen Emilie Silvia Grass suistuu elämänsä raiteilta. Herra Blumenin lähtö jättää häneen alle parikymmensenttisen kaipuun. Emilie ryhtyy sutenööriksi ja purkaa ahdistusta miesuhreihinsa. Mutta voiko ikävää koskaan sulattaa – etenkään, kun on tehnyt tuhojaan?

Karmaisevan upea romaani kujeilee todellisuudella. Se osoittaa, kuinka ihminen voi olla kylmä ja samalla myös tunteita pullollaan.

Maaria Päivinen (s. 1982) on asunut viime vuodet Münchenissä ja heittäytynyt sittemmin maailman mantuja kiertäväksi kulkuriksi. Hän on ylittänyt elämänsä aikana lähes neljänkymmenen maan rajan, rakastanut monia miehiä ja nähnyt pintojen alle. Päiviseltä on julkaistu aikaisemmin kolme romaania ja yksi runokokoelma. Hänen romaaninsa Pintanaarmuja (ntamo 2013) oli Runeberg-palkintoehdokas vuonna 2014.

Lataa painokelpoinen kansikuva:
www.intokustannus.fi/images/isotkannet/onnalkaonjano.jpg

 

Maaria Päivinen:
ON NÄLKÄ, ON JANO
Into-kauno, sidottu, 250 sivua
suositushinta 29 €
ISBN 978-952-264-315-5

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi
Milla Karppinen, 050 551 3310
milla.karppinen@intokustannus.fi