Julkaistu

Borg , Pekka

Tietokirjailija, FT Pekka Borg on ollut valtion luonnonsuojelunvalvoja, WWF Suomen suojelujohtaja, Metsähallituksen ylitarkastaja ja Urho Kekkosen kansallispuiston johtaja, Matkailun osaamiskeskuksen suunnittelujohtaja, Suomen ympäristösuunnittelu Oy:n konsultti ja Helsingin yliopiston dosentti.

Tutkimusartikkelien lisäksi hän on julkaissut 12 tietoa popularisoivaa kirjaa, esimerkiksi Polkuja metsään – elämää velaksi vai vastuullista luonnonvarataloutta?, Elämyksestä elinkeinoksi – Matkailusuunnittelun periaatteet ja käytäntö (Borg, Kivi & Partti), Herättäjät, tulenkantajat ja muutoksentekijät – Luonnonsuojelun voimahahmot Suomessa, Monimuotoisuuden aika – Luonnonnähtävyyksistä Naturaan, Elämisen laatua – Ympäristönsuojelun vaiheet Kirkkonummella/ Livskvalitet – Miljövården i Kyrkslätt förr och nu ja Metsäluonto kansakunnan murrosvaiheissa. Ylimetsänhoitaja Arvid Borg ja metsän monimuotoisuus.

Error: View 49e934c16e may not exist