Julkaistu

Anneli Auer, Denise Rudberg ja Sylvia Löhken Helsingissä ja Turussa

Saksalainen menestyskirjailija Sylvia Löhken (Hiljaisissa on voimaa! Miten introvertti pärjää ekstroverttien maailmassa) ja ruotsalainen dekkarikuningatar Denise Rudberg (Toinen toista pahempi) vierailevat viikonloppuna Helsingissä ja Turussa. Suurta huomiota herättäneen Murhalesken muistelmat -teoksen kirjoittajaa Anneli Aueria haastatellaan perjantaina Tapiolan Akateemisessa kello 16 ja lauantaina kello 14 Helsingin Keskuskadun Akateemisessa kirjakaupassa.

Turun kirjamessuilla esiintyy Into Kustannuksen muutkin syksyn hittikirjailijat, mukaan lukien Laura GustafssonAino KiviMaarit KorhonenEsko SeppänenTaru AnttonenJukka VornanenRisto Isomäki, Kalle KniiviläVesa Linja-aho ja Janne Käpylehto. Silvia Löhkeniä haastatellaan Helsingin Keskuskadun Akateemisessa kirjakaupassa  maanantaina 3.10. kello 17.

Innon superviikonloppu jatkuu tiistaina 4.10., kun Milla Peltosen kirjoittama Paperilla seisova perkele – Hannu Salaman elämä ja kirjat julkaistaan Salaman 80-vuotispäivän kunniaksi Helsingin Keskuskadun Akateemisessa kirjakaupassa kello 17.30. Hannu Salaman haastattelu jatkoksi tietokirjailija Matti Salminen kertoo uutuusteoksestaan Toisinajattelijoiden Suomi. Keskiviikkona 5.10. Hannu Salama ja Milla Peltonen keskustevat Tampereen Akateemisen kirjakaupan kohtaamispaikalla kello 17.30.

INTO TURUN KIRJAMESSUILLA

Perjantai 30.9.
12.40–13.10 TIETO-lava: Opettamisen vallankumous – vuoden opettajaksi valittu Maarit Korhonen (KUN KOULU EI TAJUA) ja Jenni Kallio (Opettamisen vallankumous, Tietosanoma).
14.35-15.00 TIETO-lava: Esko Seppänen: MISTÄ SUOMI VAIKENEE
14.30-14.50 FIORE: Laura Gustafsson: KORPISOTURI
16:45 Turun seudun äidinkielenopettajien messuosastolla Aino Kivi: MAAILMAN KAUNEIN TYTTÖ
18 Galleria Titanik: Taru Anttosen ja Jukka Vornasen LIHANSYÖJIEN MAA – MIKSI SUOMALAISTEN RUOKAVALION ON MUUTUTTAVA julkistus, paikalla myös kirjailijat Aino Kivi ja Laura Gustafsson (Itäinen Rantakatu 8).

Lauantai 1.10
11.50-12.15 AGRICOLA-lava: Denise Rudberg (Ruotsi): TOINEN TOISTA PAHEMPI
12.10-13.10 Eino 2. krs: Ruotsinsuomalaiset goes Åbo: Ruotsinsuomalaisten nykykirjallisuuden tunti! Kalle Kniivilä:  NEUVOSTOMAAN LAPSET, Kirsi Blomberg: Turpa kiinni Tukholmassa ja Leo Ylitalo: Sururisti.
15.40-16.30, AUDITORIO: Suomen dekkariseuraa: Global and local, Donna Leon, Denise Rudberg, Jan Costin Wagner ja Jari Järvelä.
16.30-17.10 Tieto-lava: Vähemmän lihaa, enemmän hyvinvointia! Risto Isomäki, MEAT, MILK AND CLIMATE (Into), Hanna Mattila (toim.): Vähemmän lihaa. Kohti kestävää ruokakulttuuria (Gaudeamus), Taru Anttonen & Jukka Vornanen, LIHANSYÖJIEN MAA (Into) ja Mai Kivelä (Animalia). Haastattelijana Mai Kivelä. (Animalia). Järjestää Into & Animalia yhteistyössä.

Sunnuntai 2.10.
12.10-12.50 AUDITORIO: Mitä on onnellisuus? Wilhelm Schmid (Saksa): TYYNEYDESTÄ(Aula & Co), Sylvia Löhken (Saksa): HILJAISISSA ON VOIMAA (Into) ja Tommi Melender: Onnellisuudesta (WSOY). Haastattelijana toimittaja Roman Schatz.
13.10-13.35, TIETO-lava: Sylvia Löhken (Saksa): HILJAISISSA ON VOIMAA: KUINKA INTROVERTTIKIN VOI MENESTYÄ? Haastattelijana toimittaja Roman Schatz.
14.00-14.30 TIETO-lava: Vesa Linja-aho: OSTAISINKO SÄHKÖAUTON & Janne Käpylehto: AURINGOSTA SÄHKÖT KOTIIN, KERROSTALOON JA YRITYKSEEN