Julkaistu

Vakaus vaakalaudalla? Eduskunnassa 20.9.

Into Kustannus julkistaa kirjan Vakaus vaakalaudalla keskiviikkona 20.9. klo 9.30 eduskunnan lisärakennuksen kansalaisinfossa. Kirjoittajien puolesta kirjaa esittelevät kenraali Gustav Hägglund, emeritussuurlähettiläs Heikki Talvitie ja erityisen ajankohtaisesta YK:n ydinaseiden kieltoa koskevasta sopimuksesta kirjoittanut tutkija Tytti Erästö.

Kirja on laaja-alainen ja kriittinen selvitys Suomen turvallisuuspolitiikasta ja Suomen yhteensovittamisesta Naton rakenteisiin ja siihen liittyen Suomen historiallisista ja geopoliittisista suhteista varsinkin Yhdysvaltoihin, Venäjään ja Ruotsiin.

Kirjoittajajoukko ja kenraalihaastattelut edustavat syvällistä alan asiantuntemusta, jonka on hankittu monenlaisissa yhteiskunnallisissa tehtävissä ministerinä, kansanedustajana, suurlähettiläänä, professorina, virkamiehenä tai journalistina.

Kirjoittajia, jotka myös on kutsuttu tiedotustilaisuuteen, ovat Arja Alho, Tytti Erästö, Larserik Häggman, Maarit Feldt-Ranta, Matti Klinge, Markku Kivinen, Keijo Korhonen, Seppo Kääriäinen, Jaakko Laakso, Pentti Sainio, Esko Seppänen, Heikki Talvitie, Erkki Tuomioja, Jarmo Virtavirta ja Pekka Visuri. Kirjan on toimittanut Timo Hakkarainen.