Julkaistu

Vuoden matkakirjapalkinnon kunniamaininta Hanna Apajalahden Kulttuurimatkailijan Lapille

Hanna Apajalahden teos Kulttuurimatkailijan Lappi saa matkailulehti Mondon matkakirjapalkinnon kunniamaininnan.

Raadin perustelut ovat seuraavat:

”Lapista on kirjoitettu paljon matkakirjallisuutta, mutta Kulttuurimatkailijan Lappi nostaa ansiokkaasti esiin paikallista kulttuuria saamelaiskulttuureista taiteeseen. Suositeltavaa luettavaa jokaiselle, joka haluaa tutustua Lappiin pintaa syvemmältä.”

Kulttuurimatkailijan_Lappi_kansi_FINAL (1)Vuoden matkakirjaksi Mondo valitsi Helena Kulmalan, Rauno Lahtisen ja Aleks Talven teoksen Turku Kaupunkiopas. Toisen kunniamaininnan saiNe saavat Ella Kannisen ruokakirja Ella – Kotona Italiassa.

 

Mondo jakaa vuoden matkakirja -palkinnon nyt 15. kerran.

Palkinto jaetaan 26.10. Helsingin kirjamessuilla, Minna Canth -lavalla, klo 12.30.