Julkaistu

Juho Eerola ja Simon Elo kohtaavat toisensa ensi kertaa perussuomalaisten hajoamisen jälkeen kirjamessujen kirjakeskustelussa 26.10.

Sinisen tulevaisuuden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo ja Perussuomalaisten varapuheenjohtaja, pitkäaikainen vaikuttaja Juho Eerola astuvat kirjamessutorstaina lavalle ensi kertaa perussuomalaisten hajoamisen jälkeen. Tilaisuus on samalla Lauri Nurmen kirjoittaman kirjan Perussuomalaisten hajoamisen historia -kirjan yleisöjulkistus.

Perussuomalaisten hajoamisen historiaTilaisuus on torstaina 26.10. klo 12-12.30 Aleksis Kivi -lavalla. Keskustelemassa Juho Eerola, Simon Elo, Perussuomalaisten hajoamisen historia -kirjan kirjoittaja Lauri Nurmi ja keskustelun moderoija Matti Posio.

Politiikan toimittaja Lauri Nurmi kertoo kirjassaan Perussuomaltaisten hajoamisen historia runsaasti uutta tietoa perussuomalaisten sisäisistä jännitteistä, Halla-ahon noususta puolueen johtoon, etukäteen laaditusta soinilaisten varasuunnitelmasta ja muiden hallituspuolueiden osuudesta perussuomalaisten hajoamisessa.

Kirjassa esiintyvät omilla nimillä muun muassa Timo Soini, Jussi Halla-aho, Jussi Niinistö, Matti Putkonen, Sampo Terho, Juho Eerola, Veera Ruoho, Alexander Stubb, Antti Rinne, Anna-Maja Henriksson ja Olli Immonen. Lisäksi lukuisat kokoomuslaiset ja keskustalaiset ovat antaneet nimettöminä haastatteluja.

Kirja ei kerro vain perussuomalaisten hajoamisesta, vaan kertoo myös muiden hallituspuolueiden osallisuudesta perussuomalaisten hajoamista edeltäviin tapahtumiin. Kirja julkaistaan 24. lokakuuta, jolloin se myös on kirjakaupassa.

Lauri Nurmi: PERUSSUOMALAISTEN HAJOAMISEN HISTORIA

ISBN: 9789522648785, 220 sivua

Lataa kansikuva

Lataa kirjailijakuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Nora Varjama, nora.varjama@intokustannus.fi, puh. 050 5476868