Julkaistu

Kaikki TASAN!-pamfletti ilmestynyt

Luulitko, että Suomi on tasa-arvoinen? 2020-luku lähenee. Feministinen pamfletti paljastaa epätasa-arvoa työssä, kodissa, uskomuksissa ja suomalaisessa hoivassa. Miten pitäisi uudistaa lakeja, lasten kasvatusta ja palveluita?

Kaikki TASAN! -pamfletti on syntynyt keskustelun avaukseksi tämän hetken keskeisiin sukupuolten tasa-arvoa käsitteleviin kysymyksiin. Pamfletin toivotaan herättävän uusia ajatuksia ja näkökulmia ihmisten arjessaan kohtaamiin tilanteisiin. Pamfletti avaa erilaisia tarkastelutapoja ja oivalluksia, jotka herättävät lukijassaan myös ärtymystä ja vastalauseita.

Pamfletin toimittajina ovat Inari Juntumaa, Jenni Korkeaoja, Rosa Meriläinen, Elina Moisio ja Emmi Nuorgam.

Kirjoittajat:
Kaisa Hernberg, Anna-Maria Isola, Annukka Jamisto, Noora Jokinen, Inari Juntumaa, Kaisa Kauppinen, Reija Katainen, Hanna Klinge, Jenni Korkeaoja, Aino Kääriäinen, Elina Moisio, Johanna Moisio, Rosa Meriläinen, Emmi Nuorgam, Kirsi Piha, Saara Särmä, Mia Teräsaho, Maria Vesainen.

TASAN! –verkosto on käynnistänyt toimintansa kesällä 2015. Verkoston tarkoituksena on kampanjoida ja vaikuttaa sukupuolten tasa-arvon puolesta. TASAN! on järjestänyt mm. avajaisseminaarin, normikriittisen työpajan ja keskustelutilaisuuksia. Lisäksi yli 700 hengen TASAN! -verkosto on osallistunut mm. hallituksen tasa-arvosuunnitelman valmisteluun ja esiintynyt tasa-arvopäivillä, toimittanut #Suomennaiset -verkkojulkaisusarjaa, kerännyt tasa-arvoverkostoa nettikanavien avulla ja julkaissut pamfletin KAIKKI TASAN! – pamfletti epätasa-arvosta.

https://intokustannus.fi/kirja/kaikki-tasan/