Ainutlaatuinen keittokirja on ilmestynyt!

Heli Kuusipalon DOLCE PATATA – JA MUUTA IHANAA KASVIKSISTA on täynnä ilmastoystävän herkkuja.

Heli Kuusipalon Dolce patata – ja muuta ihanaa kasviksista on iloinen keittokirja, joka pursuaa kasvisherkkuja Italiasta ja Suomesta. Mukana on myös tietoiskuja ruuasta ja ilmastosta. Herkullinen ulkoasu.

Kirja selvittää myös karppaamisen terveysvaikutuksia. Heli Kuusipalo toteaa: “Elimistön normaali aineenvaihdunta tarvitsee päivittäisestä energiasta noin puolet hiilihydraateista, kolmanneksen rasvoista ja pienemmän osuuden proteiineista.” Esimerkiksi tohtori Atkins kyllä pudotti onnistuneesti painoaan karppaamalla, mutta kuoli verisuonten tukkeutumiseen.

Dolce patata kutsuu kokeilemaan Lohduttavaa yrttipastaa ja monenlaista leipää, suolapalaa, keittoa, paistosta, piirakkaa, salaattia, marjasosetta, mehua ja jälkiruokaa. Kirjassa on myös kattavat neuvot luonnonmukaiseen säilöntään ja hyödyllisiä vinkkejä kaupunkiviljelystä ruokapiireihin.

Syömisen osuus yksilön ympäristövaikutuksista on noin kolmannes, yhtä suuri kuin asumisen ja liikenteen. Dolce patata auttaa oikeiden valintojen tekemisessä ilman ryppyotsaisuutta.

Toteutettu yhteistyössä Crash ry:n kanssa.

Heli Kuusipalo on ravitsemusasiantuntija ja ruokatoimittaja, joka leipätyönsä ohella ohjaa ruokakursseja, valmistaa juhlapitoja ja kirjoittaa keittokirjoja.

“Heli Kuusipalon kirja antaa tulevaisuutta silmällä pitäen herkulliset eväät meille kaikille.”
-Leo Stranius

Heli Kuusipalo:
DOLCE PATATA – JA MUUTA IHANAA KASVIKSISTA
Into-taito, sid., 190 s. ISBN 978-952-26-406-80, suositushinta 32 €
Lataa iso kansikuva täältä.

ARVOSTELUKAPPALEET
arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi

INTO
Jaana Airaksinen
jaana.airaksinen@intokustannus.fi
045 6334495

www.intokustannus.fi
ww.crash.fi

Jaa tämä: