Julkaistu

Innon kev??n 2011 kirjat tulevat!

Innon kevätmarssi

Into Kustannus julkaisee keväällä reippaan kokoelman kirjoja: Arundhati Royn Kuuntelen heinäsirkkoja, ja Yrjö Kallisen ja Esko Seppäsen eräänlaiset elämäkerrat. Palkittu journalisti ja tunnettu poliitikko Seppänen ei kirjassaan säästele itseään, eikä muita.

Kevään pamfletisteina säväyttävät muun muassa Heikki Hiilamo, joka hahmottelee, miten köyhyydestä päästään eroon, ja joukko tunnettuja tutkijoita katsoo Kankkulan kaivoon etsiessään kehitysyhteistyön mieltä. Esa Kirkkopelto, Teemu Mäki, Johanna Rojola ja Ville Ranta piirtävät uutta tulevaisuutta ja kieltäytyvät antamasta taidetta Suomen vientiveturiksi. Kristiina Kouroksen ja Susan Villan Iloisen talon kellareissa päästään katsomaan lestadiolaisten, Jehovan todistajien, muslimien ja monien siirtolaisyhteisöjen kipeitäkin sisäisiä asioita.

Tulevana keväänä Into debytoi myös fiktion saralla. Innolta ilmestyy Saara Henriksson esikoisteos Moby Doll, jossa mies etsii naista ja nainen etsii valasta, ja nuorten kirjoittajien novellikokoelma Kesä Rynkyn kanssa.

Kaikki Innon kirjat voi nyt lukea myös e-kirjoina.

Ohessa ladattavana liitteenä Innon koko kevät. Teroita pääsi lukemalla!

Lämpöisin terveisin Innon väki

 

 

Jaana Airaksinen, 045 633 4495

Mika Rönkkö, 050 4362170

Milla Karppinen, 050 5513310 (Meksikossa 7.1. asti)