Julkaistu

Esko Sepp?sen uusin kirja Oma p??oma julkistetaan maanantaina 14.2.

Esko Seppäsen uusin kirja OMA PÄÄOMA julkistetaan maanantaina 14.2. kello 13-15 SFV-salissa, Uudenmaankatu 17, Helsinki (pihan puolella D-rappu, 5. krs). Mediatilaisuus alkaa kello 13.00.

Tilaisuudessa on haastateltavana kirjailija, entinen kansanedustaja, europarlamentaarikko ja pitkäaikainen vasemmistovaikuttaja Esko Seppänen. Hän tulee seuraavana päivänä kansaneläkeikään ja on halunnut vielä sitä ennen julkaista tämän kirjan omista elämänkokemuksistaan. OMA PÃÃOMA ei ole perinteinen tai tavanomainen muistelmateos. Se on kirja tästä ajasta.

Eräänlaisessa elämäkerrassaan Esko Seppänen ei ennusta menneitä vaan esittää näkemyksensä siitä, miten tähän on tultu. Hän kertoo mm. Stasi- ja KGB-suhteistaan, kuvaa europarlamenttia sisäruokinnan kultapossukerhoksi, laskee valtion yhtiöiden yksityistämisessä syntyneet miljarditappiot ja haluaa kumota rahan vallan yhteiskunnan organisoitumisen ainoana vaihtoehtona.

Esko Seppänen on ollut yksi Vasemmistoliiton näkyvimmistä edustajista. Kirjassa hän kuvaa puolueen sisäpiirin toimintaa ja henkilösuhteita tavalla, joka on poliitikolle epätavallisen avomielinen.

Kirjaan sisältyy hyvin henkilökohtaisia kokemuksia elämästä, sen eri vivahteista ja sen päättymisestä.

Mukana on lähes 600 nimen henkilöhakemisto.

Tervetuloa!

Esko Seppänen:
OMA PÄÄOMA
Sidottu, ISBN 978-952-264-033-8
Ovh. 29 €
Lataa iso kansikuva täältä.

Jaana Airaksinen, jaana.airaksinen@mondediplo.fi, 045 6334495
Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi