Into Kustannus nosti liikevaihtoa – Gösta Sundqvist -elämäkerta siivitti kasvua

Into Kustannuksen liikevaihto kasvoi 20 prosenttia vuonna 2017 jo toisena vuonna peräkkäin. Tulos on positiivinen, kuten myös viime vuonna. Kymmenen vuotta vanhan kustantamon liikevaihto on nyt 1,5 miljoonaa euroa.

Vuoden 2017 myydyin kirja oli Timo Forssin  Gösta Sundqvist – Leevi and the Leavingsin dynamo, joka ylsi koko vuoden myydyimpien kirjojen listalle lähes 13 500 kappaleen myynnillä. Menestystä siivittivät Gösta in Memoriam -konsertit, jotka jatkuvat tänä keväänä.

Erinomaisesti kaikilla mittareilla menestyivät myös Hanna Nikkasen ja työryhmän Hyvän sään aikana – Mitä Suomi tekee kun ilmasto muuttaa kaiken, joka oli Tieto-Finlandia-ehdokas ja sai myös Kanavapalkinnon vuoden parhaalle kotimaiselle tietokirjalle, sekä Arne Dahlin uuden dekkarisarjan avausromaani Rajamaat, joka hyvän myynnin lisäksi keräsi paljon kehuja loistokkaasta juonikuviosta.

Into on kasvattanut liikevaihtoaan koko olemassaolonsa ajan, kymmenen vuotta peräkkäin.
”Meillä on nyt erinomainen tiimi, joka toimii ketterästi ja vahvasti kirjailijoiden kanssa. Hyvä yhteistyö kirjakauppaketjujen kanssa on ratkaisevaa, sitä täydentävät Innon oma nettikauppa, oma tapahtumamyynti ja suoramyynti instituutioille. Olemme myös hyvin aktiivisia sosiaalisessa mediassa”, Innon kustantaja Jaana Airaksinen toteaa iloisena.
”Jatkamme tänä vuonna satsaamista markkinointiin ja lisäämme sähkö- ja äänikirjojen tuotantoa. Syksyn listassamme on vahvoja kaunokirjailijoita. Aloitamme lasten tietokirjojen julkaisemisen, josta Jani Kaaron ja Väinö Heinosen Evoluutio-kirja saa syksyllä jatkoa.”

Innon kevätkirjalista sisältää vuosisadan rakkaussotaa, suoraa toimintaa, railakasta rahanhoitoa ja keskustapuolueen kriisiä. Katso selailtava Issuu-katalogi

Jaa tämä: