-50%

Sari-Marika Durchman

ADHD ja parisuhde

(2 tuotearviota)

Kuinka ADHD vaikuttaa pari- ja ihmissuhteisiin? Sari-Marika Durchman kirjoittaa positiivisesti ja piristävästi ADHD:sta. Innostava kirja lisää ymmärrystä ADHD:n tuomista erityispiirteistä ja vaikutuksista parisuhteisiin. Herpaantuiko kumppanisi huomio kesken seksin? Toiko hän kaupasta kaikkea muuta kuin sen, mitä pyysit? Vallitseeko parisuhteessanne lapsi–aikuinen-dynamiikka?

Suomessa on yli 170 000 ADHD-aikuista, ja heistä monet elävät parisuhteessa. ADHD-oireisilla on muuhun väestöön verrattuna jopa 2–3 kertaa suurempi riski päätyä liitossaan eroon. Väärinymmärrykset ja kommunikaatio-ongelmat etäännyttävät pareja toisistaan. Mutta miten ADHD parisuhteessa näyttäytyy ja kuinka sen tuomat haasteet voidaan tunnistaa ja minimoida?

Käytännön harjoituksia, haastatteluja ja kokemuskertomuksia sisältävä teos tarjoaa lukuisia oivalluksia, joiden avulla arkea voi parantaa ja suhdetta vahvistaa.

 

24,90  12,45 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Sari-Marika Durchman

    Sari-Marika Durchman on yrittäjä, Art Director ja NLP trainer, joka on luonut uransa mainonnan ja visuaalisen suunnittelun parissa. Hän on myös muutosvalmentaja, joka auttaa ihmisiä avaamaan oman elämän solmukohtia, löytämään uutta suuntaa ja kirkastamaan tavoitteitaan NLP:tä ja skeematerapia hyödyntäen.  

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna
"”Sain kuulla kumppaneilta, että kanssani saa aina olla hieman varpaisillaan.” Sari-Marika Durchman ajatteli usein, että hän on rasittava ja haastava puoliso. Tiedostamaton ADHD näkyi käyttäytymismalleina, joita kumppanien oli vaikea ymmärtää. Kun Durchman tuli tietoisemmaksi oireyhtymästä, monet palaset loksahtivat kohdalleen. Hän oivalsi, miten suhteiden käsikirjoitukseen voi vaikuttaa." Iltalehti 24.1.2023"Näin ADHD vaikuttaa parisuhteen arkeen." MTV uutiset 15.1.2023"Millaista elämä on parisuhteessa, jossa toisella tai molemmilla on ADHD?" MTV3 Viiden jälkeen 12.1.2023, kohdasta 26:45 alkaen.

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

2 arviota tuotteelle ADHD ja parisuhde

  1. Ari T.

    Hyvä kirja osuu!

  2. Tiia Ikävalko

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta