-50%

Sari-Marika Durchman

Supervoimani ADHD

Käännä erityispiirteet voimavaroiksesi

Adhd on suhteellisen yleinen, mutta edelleen huonosti tunnettu oireyhtymä, johon liittyy paljon ennakkoluuloja, uskomuksia ja väärinymmärryksiä. Suomessa on jopa yli 150 000 adhd-aikuista.

Adhd on lyhenne sanoista attention deficit hyperactivity disorder. Puhutaan neuropsykiatrisesta häiriöstä, johon sisältyy muun muassa seuraavat oireet: vaikeus keskittyä, yliaktiivisuus ja impulsiivisuus.

”Adhd:hen liitetään yleensä vain ongelmia, mutta adhd-oireisilla on myös monenlaisia vahvuuksia, jotka jäävät usein ‘ongelmakäyttäytymisen’ johdosta taka-alalle. Itse kutsun niitä supervoimiksi.”

Joidenkin evoluutiotutkijoiden mukaan adhd-ominaisuudet ovat olleet ihmisen varhaishistoriassa eduksi, sillä ilman liikkumiseen, muutokseen ja seikkailuun viehättyneitä heimoveljiä ihmiskunta olisi saattanut jämähtää turvallisuushakuisena syntysijoilleen.

Kirjassa tutkitaan, miten adhd-ominaisuuksia voidaan hyödyntää niin arjessa kuin työelämässä kääntämällä ne vahvuuksiksi. Myös yrittäjiltä löytyy usein adhd-ominaisuuksia: aikaansaavuus, riskinottokyky, rohkeus, kekseliäisyys ja kyky nähdä mahdollisuudet uhkien sijaan. Kirjassa kolme yrittäjää kertoo oman inspiroivan tarinansa.

Supervoimani ADHD on kohdistettu diagnoosin saaneille, heidän läheisilleen ja juuri sinulle, joka tekstiä luet, sillä moni kärsii adhd:sta tietämättään. Durchmanilla itsellään on diagnosoitu adhd ja hän on myös adhd-oireisen pojan äiti. Teos perustuu kirjailijan omiin kokemuksiin, joita hän valottaa esimerkein. Kirja sisältää myös harjoituksia, joilla voimavaroja tunnistetaan ja vahvistetaan.

 

27,90  13,95 

Tuotetunnus (SKU): 9789523515017 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Sari-Marika Durchman

    Sari-Marika Durchman on yrittäjä, Art Director ja NLP trainer, joka on luonut uransa mainonnan ja visuaalisen suunnittelun parissa. Hän on myös muutosvalmentaja, joka auttaa ihmisiä avaamaan oman elämän solmukohtia, löytämään uutta suuntaa ja kirkastamaan tavoitteitaan NLP:tä ja skeematerapia hyödyntäen.  

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523515017, E-kirja: 9789523515475

Sivumäärä

270

Julkaisuaika

1 / 2021

Mediassa

Laajenna
”Itsekin diagnoosin saanut Sari-Marika Durchman pohtii kirjassaan Supervoimani ADHD käytännönläheisin esimerkein ja harjoituksin, kuinka aikaansaavuus, riskinottokyky, rohkeus ja kekseliäisyys voivat olla hyödyksi vaikkapa yrittäjän uralla.” Keskisuomalainen, 2.1.2021”Suurin toive Sari-Marikalla on, että ADHD-piirteiden kanssa painiviat saisivat kirjasta apua arjen sujumiseen. Moni kärsii ADHD-oireista myös tietämättään. Hän myös toivoo ADHD-oireisen läheinen löytäisi kirjasta vinkkejä hyvään vuorovaikutukseen.” Iltalehti, 2.3.2021Kirjailija Sari-Marika Durchman vieraili Aito Iskelmän päivässä Hanna Kinnusen vieraana. Kuuntele haastattelu tästä.”Durchman näkee, että ADHD-oireisiin liitettyjen uskomusten oikaiseminen on tärkeää, koska pahimmassa tapauksessa niistä voi tulla jopa itse toteutuva profetia ADHD-oireisen elämässä.” Ilta-Sanomat, 14.1.2021”Hyvä kirja, miellyttävä lukea. Uskon, että monelle tämä voi olla hyvinkin voimaannuttava opus.” Länsi-Saimaan Sanomat, 4.2.2021”Tämä tuore kirja on positiivinen ja piristävä poikkeus yleensä varsin oire- ja ongelmakeskeisten ADHD-kirjojen joukossa. Kiinnostavinta luettavaa itselleni olivat ne kohdat, joissa kirjoittaja kuvasi omaa arkeaan ja elämäänsä ADHD-piirteiden kanssa.” Kirjat kertovat -lukupäiväkirja, 7.2.2021

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Supervoimani ADHD”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta

Viimeksi katsomiasi kirjoja