Risto Korhonen

Akava Sturen aikaan

Keskusjärjestön kehitys värikkään Sture Fjäderin johdolla.

Kirja kertoo korkeakoulutettujen keskusjärjestö Akavan kehityksestä puheenjohtaja Sture Fjäderin kaudella vuosina 2011–2022. Fjäderin toimintatavat ja näkemykset jakoivat mielipiteitä. Siitä viis, Fjäder pani tuulemaan.

Fjäder on Akavan pitkäaikaisin puheenjohtaja, jonka aikana keskusjärjestö kasvoi. Työmarkkinatilanne ja työmarkkinajärjestöjen toiminnan perustehtävä muuttui Tupo-aikakauden päättyessä vuonna 2016. Myös työelämän muutokset, jäsenkunnan odotukset ja yllättävät kriisit loivat suurta painetta uudistaa toimintaa.

Värikkään ja vauhdikkaan Fjäderin kaudella etusijalle nostettiin uudenlainen etujärjestönäkökulma ja vahvistettiin vaikuttamistyötä. Lisää vaikuttavuutta ja näkyvyyttä saatiin, mutta matkan varrella tuli muutakin kuin toivotunlaista huomiota.

27,90 

Tuotetunnus (SKU): 9789523932142 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Risto Korhonen

    Risto Korhonen on kokenut työmarkkinatoimittaja ja tietokirjailija. Hänen aikaisemmat kirjansa Hakaniemen voimavuodet ja Etelärannan mahtivuodet ovat alan klassikoita. Uutta kirjaansa varten Korhonen on käyttänyt vuosikymmenien aikana keräämäänsä arkistoa ja haastatellut monia työmarkkinatoimijoita.  

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789523932142

Sivumäärä

200

Julkaisuaika

10 / 2023

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akava Sturen aikaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta