-50%

Arne Dahl

Äkkisyvä

Berger & Blom-sarjan kolmas osa

Ex-poliisi Sam Bergeriä epäillään murhasta, johon hän on syytön. Samaan aikaan hänen taisteluparinsa Molly Blom viruu sairaalassa koomassa. Takaa-ajettuna ja epätoivoisena Berger pakenee hyiselle saarelle Landsortin lähistölle ja asettuu syrjäiseen turvataloon odottamaan tilanteen rauhoittumista.

Sam Bergeriä ei kuitenkaan ole luotu katsomaan sivusta, kun Tukholmaa uhkaa terroristi-isku ja vapaalla jalalla kulkee arvaamaton, etsintäkuulutettu murhaaja, jolla on nuori tyttö hallussaan.

Berger & Blom -sarja on kansainvälinen bestseller, joka on ampaissut myyntilistojen kärkeen etenkin Ruotsissa ja Saksassa. Myös Suomessa Dahlin uusin sarja on vakuuttanut jännityksestä ja taidokkaasti kirjoitetuista rikosromaaneista nauttivat lukijat.

24,90  12,45 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Arne Dahl

    Arne Dahl (s. 1963) on yksi arvostetuimmista rikoskirjailijoista Pohjoismaissa. Dahlin A-sarjan dekkarit ovat kiiteltyjä, ja niistä on tehty suosittuja tv-filmatisointeja. Arne Dahlin kirjoja on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta, ja niitä on käännetty 32 kielelle. Hänelle on myönnetty rikoskirjallisuuden palkintoja...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523511118, Pokkari: 9789523513266, E-kirja: 9789523511903

Sivumäärä

380

Julkaisuaika

6 / 2019

Suomentaja

Kari Koski

Alkuteos

Mittvatten

Sarja

Berger & Blom

Sarjan osa

3

Mediassa

Laajenna

“Jestas, mikä juoni! Dahlia on kutsuttu juonen punomisen mestariksi ja tässä kirjassa hän lunastaa tittelinsä. Tavaraa on paljon, mutta ei yhtään liikaa.”
Ilta-Sanomat, 23.11.2019

“Dekkaristi Arne Dahlin Äkkisyvä-kirjan lopussa osa A-ryhmän poliiseista tekee paluun, mutta Dahl haluaa jatkaa ennen kaikkea agentti Molly Blomin tarinaa.”
Apu, 17.10.2019

“Uusin, Äkkisyvä, jatkaa Rajamaasta ja Sydänmaasta tutuksi tulleella synkeällä linjalla. Jännitys tiivistyy loppua kohti.  Henkilökuvaajana ja miljöön maalaajana Dahl on edelleenkin parasta A-ryhmää. Kirjalliset viittaukset tarjoavat bonukseksi älykarkkia.”
Kaleva, 15.7.2019

“Suomalaisille A-ryhmästään tuttu Arne Dahl (Into) ja hieman uudempi tuttavuus Joakim Zander (Tammi) kytkevät omat romaaninsa Äkkisyvän ja Ystävän suoraan kansainvälisiin tapahtumiin. Dahl pysyttelee Ruotsin maaperällä, mutta Zander aloittaa seikkailunsa Syyriasta.”
Kainuun Sanomat, 5.9.2019

“Viime kirjoissaan Arne Dahl on siirtynyt vakoilun maailmaan, jossa edes lähimpiin ei voi luottaa.”
Kodin Pellervo, 18.9.2019

”Tällä hetkellä Arne Dahl peittoaa kaikki pohjoismaiset dekkaristit.” Jyllands-Posten

Arne Dahl on yksi syvällisimmistä ja kekseliäimmistä pohjoismaisista dekkaristeista. Kaiken lisäksi hän on myös jännittävin.”
Ian Rankin

”Jännitystä, kiihkoa, vahvoja hahmoja ja yllätyksellinen juoni. Dahl todella osaa asiansa.”
Litteratursiden

”Ruotsalaista rikoskirjallisuutta parhaimmillaan ilman yhtä ainutta ikävystymisen hetkeä.”
Jyllands-Posten

“Kirjan kaikki keskeiset hahmot pelaavat ainakin kaksilla korteilla. Keskinäiset epäluulot ja ristiriidat tekevät kaikista toimijoista ainakin jossain määrin toistensa kilpailijoita, jopa vaarallisia vihamiehiä. Lopulta tästä sumutusten kudelmasta alkaa nousta yksi päälinja kansainvälisen asekaupan ympärille. Monikin mahti on kiinnostunut isosta aselastista, mutta turvallisuuden ja oikeuden puolesta taistelevat haluavat estää suuren huutokaupan. Loppunäytös otellaan hyisissä vesissä, pää tukevasti pinnan alla.”
Kirjavinkit, 22.6.2019

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Äkkisyvä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta