Arne  Dahl

Vapaus

10.00 24.90 

Miten voin maksaa ostokseni?
ISBN: 9789523513327

Kirjoittaja: Arne  Dahl

Julkaisuajankohta: 6 / 2020

Sivumäärä: 360

Suomentaja: Kari Koski

Alkuperäinen nimi: Friheten

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Dahlin dekkareita ei voi lukea sivusilmällä, niin juonenkäänteistä ja henkilöistä rikkaita kirjat ovat. Uutukainen ei tee poikkeusta, keskittymistä vaaditaan. Se ei ole huono asia, vaan virkistävää yksioikoisemman jännäritarjonnan keskellä. Pidin siitä, kuinka kerroksellinen ja psykologisesti uskottava kirja oli. Fiksua viihdettä omassa lajissaan.
Kodin Kuvalehti, 9.7.2020

”Vapautta ei voi pitää hyvänmielen kirjana, ja Berger ja kuvioihin palaava Blom saavat vastaansa ihmiskunnan pohjasakkaa, joka ei kaihda väkivaltaa. Toiminta on kuitenkin suoraviivaista ja juoni pitää mielenkiinnon yllä aina loppukoukkuun asti.”
Apu, 30.9.2020

”Itämafian jäljillä. Arne Dahlin dekkarisarja Berger & Blom on edennyt neljänteen osaan. Sam Bergerin syöksykierteen katkaisee toimeksianto, joka tuo uutta toivoa. Sitä herättää myös Molly Blomin paluu. Itämafia on julma vastustaja, ja ehkä siksi Dahl tarjoaa tyylistään poiketen suoraviivaista toimintaa.”
Kotiliesi, 20.8.2020

”Tänä vuonna lukemistani dekkareista Vapaus on aivan parhaita, jopa paras. Tiukkatunnelmaisen dekkarin ystäville Arne Dahlin tuotantoa on helppo suositella.”
Kirjavinkit, 23.6.2020

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vapaus”