Anna Stuart

Auschwitzin kadonneet lapset

Anna Stuartin Auschwitzin kadonneet lapset on Auschwitzin kätilö -menestysromaanin odotettu jatko-osa!

Ester Pasternak käveli Auschwitzin porteista ulos juuri ja juuri elossa. Hän selviytyi hengissä, mutta hänen sydäntäsärkevä matkansa on vasta alussa. Leirillä Ester synnytti pienen vaaleatukkaisen vauvan, mutta kallisarvoinen lapsi vietiin saksalaisperheeseen. Nyt kun sota on ohi, Ester etsii epätoivoisesti pikkutyttöään.

Eurooppa on kaaoksessa, juutalaisperheet on revitty hajalle ja kaikki etsivät rakkaitaan. Jokaisessa orpokodissa ja sairaalassa, jossa Ester vierailee, hän etsii kyynelehtivien pikkulasten kasvojen joukosta omaa lapsensa kasvoja. Jokainen vaalea hiuslaikku ja sininen silmäpari saa hänen sydämensä sykkimään.

Löytääkö Ester koskaan lapsen, jonka tatuointi vastaa hänen omaa tatuointiaan? Vai onko hän jo liian myöhässä?

Auschwitzin kadonneet lapset on koskettava ja uskomattoman mukaansatempaava tarina yhden äidin rohkeudesta ja päättäväisyydestä sodan repimässä maailmassa.

Anna Stuart asuu Englannin Derbyshiressa. Hän opiskeli kirjallisuutta Cambridgessa ja työskenteli sen jälkeen tehdassuunnittelijana, ennen kuin palasi ensimmäisen rakkautensa pariin ja ryhtyi kirjailijaksi.

29,90 

Loppuunmyyty

Kirjan tekijät

Laajenna
 • Anna Stuart

  Anna Stuart asuu Englannin Derbyshiressa. Hän on rakastanut kirjallisuutta lapsesta asti ja on ylen onnellinen nähdessään nyt nimensä useamman kirjan kannessa. Hän opiskeli kirjallisuutta Cambridgessa ja työskenteli sen jälkeen tehdassuunnittelijana, ennen kuin palasi ensimmäisen rakkautensa pariin ja ryhtyi kirjailijaksi. Anna...

  Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Auschwitzin kadonneet lapset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja

Saatat myös pitää...

 • Tyttö joka pakeni Auschwitzista

  Ellie Midwood 29,90 
 • Auschwitzin kätilö – Painettu kirja

  27,90 
 • Auschwitzin sabotööri – Painettu kirja

  27,90