Inka Valima & Taika Mannila

Bimbofikaatio

(1 tuotearvio)

Bimbofikaatio on Inka Valiman ja Taika Mannilan tutkimusmatka bimbouden ytimeen, eli hölmöinä pidettyjen naisten historiaan ja bimboilun saloihin. 

Mitä bimbous on ja miten bimbon leima ansaitaan? Kenellä on varaa olla tyhmä ja kaunis? Minkälaista on sallittu naisellisuus ja mihin perustuu hot girl -kokemuksen kaipuu? Kun oikein ajattelee, bimbous voi olla jopa voimaannuttavaa!

Viiltävän analyysin lisäksi tekijät haluavat naurattaa, viihdyttää ja villisti kiihdyttää. Bimbofikaatio on tutkimusmatka myös tekijöiden omaan teini-ikään, 2000-luvun taitteeseen ja milleniumin naiskuvaan.

Historian tunnetuilla ja vähemmän tunnetuilla bimboilla on meille paljon opetettavaa. Usein he ovat niitä, jotka ovat kulkeneet omaa polkuaan kohtaamastaan vihasta huolimatta.

24,90 

Tuotetunnus (SKU): 9789523931794 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
 • Inka Valima

  Inka Valima on helsinkiläistynyt koomikko ja sydämeltään bimbo, jonka suurin unelma on olla ikuisesti törkeän hyvännäköinen. Aina kun Inka ei ole stand up -lavoilla tai harjoittele Jennifer Coolidge -imitaatiota, hän tekee töitä ruoan, kirjoittamisen, podcastien ja opettamisen parissa.  

  Katso kirjailijan sivu →
 • Taika Mannila

  Taika Mannila on suomenruotsalainen feikkiblondi dj-taiteilija-kuvittaja, joka rakastaa esiintymistä ja jolta usein kysytään, miksi hän käyttäytyy tyhmemmin kuin mitä on. Taika on ihaillut bimboja koko elämänsä ajan ja on työskennellyt muun muassa radiossa ja podcastien parissa.  

  Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523931794, E-kirja: 9789523932289

Sivumäärä

200

Julkaisuaika

9 / 2023

Mediassa

Laajenna

BIMBOT OVAT todellisuudessa väärinymmärrettyjä neroja”, väittää taiteilija, esikoistietokirjailija Taika Mannila. Heidän glitterkuorensa alla sykkii empaattinen, huumorintajuinen ja feministinen sydän. HS 21.1.2024

BIMBOUDESTA KIRJAN KIRJOITTANEET INKA VALIMA JA TAIKA MANNILA USKOVAT, ETTÄ TYTTÖMÄISYYS ON NYT SAAVUTTAMASSA TRENDIHUIPPUAAN. Tulva.fi 27.11.2023

Kannattaisiko vain alkaa bimboilla? YleX 26.9.2023

Taika Mannila bimboista. Efter nio, YLE 25.9.2023

Sukellus bimbouteen. Huomenta Suomi, MTV 21.9.2023

“Inka Valima ja Taika Mannila kirjoittivat Bimbofikaatio-kirjan )Into, 2023), jossa tutkitaan bimbo-ilmiötä. Tyhmä ja kaunis bimbo on pinnallinen ja hölmö, naurunaihe. Bimbo on myös tyrkky ja yliseksuaalinen. Miksi bimbot ärsyttävät ja ehkä myös pelottavat meitä? Lopulta kysymys on siitä, millainen nainen saa julkisesti olla. Naiskuvasta ja bimboudesta ovat keskustelemassa koomikko Inka Valimo ja dj-taiteilija-kuvittaja Taika Mannila.” Yle Kulttuuriykkönen 19.9.2023

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

1 arvio tuotteelle Bimbofikaatio

 1. timo.sairanen

  Erinomaisesti kirjoitettu ja kuvitettu teos tärkeästä aiheesta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja