Ale!

Heikki  Patomäki

Eurokriisin anatomia

9.00 €25.00 € 5.00 € sis alv sis alv

OVH: 27.00  €

Kirja pureutuu Euroopan velkakriisin historiaan, syihin ja todennäköisiin seurauksiin. Tältä pohjalta Patomäki avaa keskustelun vaihtoehdoista uusliberaalille globalisaatiolle. Kirjan tärkeintä antia ovatkin lukuisat uudistusehdotukset.

Normaali (5.00 €) 25.00 € 5.00 € sis alv
Pokkari (5.00 €) 9.00 € 5.00 € sis alv
ISBN: 978-952-264-128-1

Kirjoittaja: Heikki Patomäki

Julkaisuajankohta: 02 / 2012

Sivumäärä: 244

OVH: 27.00  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

(Tuote)Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kun tulevaisuuden ennakointi perustuu luuloon, talouden pyörremyrskyt tulevat pakostakin yllätyksenä. Globaali rahoituskriisi 2008-2009 ja sitä seurannut Euroopan velkakriisi äimistytti paitsi tavalliset kansalaiset myös useimmat niin sanotut asiantuntijat. Professori Heikki Patomäki kertoo miksi – ja ehdottaa miten valmistautua paremmin tulevaan.

Eurokriisin anatomia on ensimmäinen yleistajuinen selvitys, joka purkaa huolellisesti auki Euroopan velkakriisin historian ja todelliset syyt. Patomäki analysoi tarkkaan ristiriitaisen ja hauraan talous- ja rahaliiton EMUn valuviat. Mitä vaikutuksia on virallisilla uudistusehdotuksilla? Pitäisikö Suomen jättäytyä niiden ulkopuolelle? Auttaisiko eurooppalainen liittovaltio? Mitä pitäisi päätellä siitä, että EMU on kietoutunut osaksi finanssialan maailmanvaltaa?

Peruuttamattomasti yhteen kutoutuneessa maailmassa tarvitsemme kykyä ymmärtää historiallisesti kehittyviä ja nopeasti muuttuvia kokonaisuuksia, joiden osia me itse olemme. Eurokriisin anatomia huipentuu visioon demokraattisesta globaalikeynesiläisyydestä.

Eurokriisin anatomia mediassa:
MTV:n Seitsemän uutiset 15.2.
A-studio 15.2.
Ykkösen aamu-tv
Vihreä Lanka 15.2.

Jaa tämä:
heikki_patomaki.jpg

Heikki Patomäki on maailman­politiikan professori, joka on julkaissut pari­kymmentä kirjaa, muun muassa  Uusliberalismi Suomessa (2007), The Political Economy of Global Security (2008), Eurokriisin anatomia (2012, englanniksi ja kreikaksi 2013) sekä Tulevaisuuden politiikkaa (2013). Hänen kirjansa ja epäortodoksiset keskustelunavauksensa ovat herättäneet vilkasta keskustelua akateemisessa maailmassa, suomalaisessa julkisuudessa ja globaalissa kansalaisyhteiskunnassa.

Jaa tämä:

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Eurokriisin anatomia”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *