-50%

Anu Patrakka

Häpeän aukio

Vila do Conden kaupungin keskustasta, ikivanhan häpeäpaalun portailta löytyy surmattu nainen, joka on ollut edellisiltana joen toisella puolella pikkukylän vaalitilaisuudessa. Kuka on halunnut runsaasti viiniä nauttineelle, mutta harmittoman tuntuiselle naiselle pahaa?

Pian löytyy toinenkin ruumis, ja tapauksen oudot piirteet hämmentävät poliisia. Rikosetsivä Rui Santosin tiimille alkaa selvitä, että pikkukylän idylliset kulissit peittävät intohimoja, poliittista ja taloudellista voitontavoittelua ja pettymyksiä. Ihmisillä on historiansa, eivätkä kaikki ole suinkaan päästäneet menneisyydestä irti. Mutta kuka tai ketkä ovat olleet valmiita tappamaan?

Anu Patrakan tarkkanäköinen ja psykologisesti koukuttava dekkari vie lukijan jälleen vanhoille portugalilaisille kujille, jotka todistavat mykkinä synkkiä salaisuuksia. Kohtalon verkossa räpistelevät ihmiset jakautuvat menestyjiin ja häviäjiin, ja häpeällä on vielä nykypäivänäkin valtava voima. Häpeän aukio on Rui Santos -sarjan viides itsenäinen osa.

 

24,90  12,45 

Tuotetunnus (SKU): 9789523513730 Osastot: , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Anu Patrakka

    Porvoolaislähtöinen Anu Patrakka on kymmenen Portugalissa viettämänsä vuoden aikana päässyt perehtymään niin portugalilaiseen yhteiskuntaan kuin mentaliteettiin. Hän tarkkailee näkemäänsä ulkopuolisen silmin ja pystyy poimimaan lukijan iloksi pieniä ja erikoisiakin yksityiskohtia. Tätä nykyä hän asuu maatilalla lähellä Portoa. Patrakan aiemmat Rui...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Avainsanat

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523513730, E-kirja: 9789523515307

Sivumäärä

264

Julkaisuaika

2 / 2021

Sarja

Rui Santos

Sarjan osa

5

Mediassa

Laajenna

Anu Patrakka havainnoi yhteiskuntaa osuvasti dekkarissa, jossa portugalilaisessa pikkukaupungissa juonitellaan suojattomien kustannuksella.”
Helsingin Sanomat, 26.2.2021

Anu Patrakka vieraili Kirsin Book Clubin -podcastissa keskustelemassa Rui Santos -kirjasarjasta. Kuuntele jakso tästä.

Patrakka vihjaa, että Rui Santos saattaa tulevaisuudessa matkustaa Lappiin ihmettelemään nietoksia. Kehitteillä on mahdollisesti toinen dekkarisarja.”
Helsingin Sanomat, 21.3.2021

Patrakan kerronta vetää entiseen malliin eikä kirjan lukeminen kannesta kanteen yhden vuorokauden aikana tuota vaikeuksia.”
Itä-Häme, 15.3.2021

Anu Patrakka on mestari tunnelman luomisessa. Kun olin lukenut kirjasta vain muutaman sivun, Fernandon vaalilaisuuden tunnelma makuineen ja tuoksuineen imaisi minut täysin mukaansa. Ja sitten se olikin pelkkää menoa.”
Kirjojen kuisketta -blogi, 10.2.2021

Patrakka pyörittää tarinaa mukavan rauhallisesti. Pidän henkilöhahmoista, etenkin Rui Santoksesta.”
Kirjarouvan elämää -blogi, 21.3.2021

 

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Häpeän aukio”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

WordPress Backup & Security Plugin - BlogVault Firewall

Blocked because of Malicious Activities

Reference ID: 17825599866766a849b0be