Ale!

Anu Patrakka

Totuuden portaat

5.00 

Miten voin maksaa ostokseni?
ISBN: 9789523512450

Kirjoittaja: Anu Patrakka

Julkaisuajankohta: 1 / 2020

Sivumäärä: 288

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsana tuotteelle
Jaa tämä:

“Patrakka kuvaa Portoa ja sen ihmisiä kiinnostavasti.”
Ilta-Sanomat, 14.3.2020

Rui Santos -sarjan neljäs romaani Totuuden portaat tarjoaa portviininväkevää proosaa eteläeurooppalaisesta elämänmenosta pitäville dekkarikirjallisuuden ystäville.”
Länsi-Uusimaa, 21.7.2020

”Dekkariholistin toivotuin alkuvuoden uutuus. Tätä kirjaa odotin alkuvuoden julkaisuista kenties kaikkein eniten. Totuuden portaat tuo portolaisetsivä Rui Santosille kollegoineen jälleen uuden murhan tutkittavaksi. Porton rannikkokaupungin kujalta löytyy kuolleena nuori mies, ja tämän henkilöllisyyttä sekä murhaajaa Santos alkaa selvittää. Viimeisille sivuille Patrakka jättääkin sellaisen cliffhangerin, että toivottavasti hän on jo seuraavan teoksen kimpussa.”
Itä-Häme

Totuuden portaiden juoni on kuin pienen portugalilaisen kaupungin kujat. Tapahtumiltaan synkkä, mutta uskottava tarina ponnistaa arjen keskeltä.”
KMV-lehti, 5.6.2020 (tilaajille)

Anu Patrakan jännittävä romaani vie lukijan ihmeelliseen Porton kaupunkiin, Portugaliin, jossa pääsee seuraamaan rannikkokaupungin vilskettä. Kaiken kaikkiaan Anu Patrakan dekkari on todella viihdyttävä ja koukuttava, eikä kirjaa ollut helppo laskea käsistään. Jokainen juonenkäänne, tapahtuma ja henkilöhahmo on mietitty loppuun asti. Ne muodostavat uskottavan tarinan, jossa kaikella on paikkansa ja aikansa. Kokonaisuudessaan kirja on mielestäni loistava katsaus länsimaalaiseen nykyelämään.”
Lukufiilis, 5.8.2020

”Patrakka kehittää taidokkaan ja hyvin monimutkaisen juonen, jossa henkilöt nivoutuvat toisiinsa ja heillä ei moitteettomasta julkisivusta huolimatta mene hyvin. Hän kirjoittaa arkisesti ja todentuntuisesti, juoni kutoutui lopulta aukottomaksi paketiksi ja Portugaliin alkoi tehdä mieli.”
Kirja vieköön!, 16.2.2020

”Portugalin Portoon sijoittuva tarina kun on paitsi vallan mukaansatempaava dekkari, myös pieni matka tuohon viehättävältä tuntuvaan kaupunkiin. Kirjan henkilögalleria oli virkistävä sekoitus eri ikäryhmiä. Temperamentti ja toisaalta vielä kypsymättömän nuoren naiivius, keski-iän arjen turtumus ja vanhuuden harhaiset mielialat – näin eletään myös Portossa. Kuka tai ketkä ovat syyllisiä? Sitä tietoa joutuu odottelemaan kirjan loppulehdille saakka.”
Sanapari-blogi, 26.1.2020

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Totuuden portaat”