-50%

Hannu Uusitalo

Hyvinvoinnin muutos ja pysyvyys

Oliko kaikki ennen paremmin? Vai onko kaikki paremmin nyt? Hyvinvointia koskeva keskustelu liikkuu usein näiden ääripäiden välissä.

Teoksessa verrataan Erik Allardtin vuoden 1972 hyvinvointitutkimuksen tuloksia vuosina 2017 ja 2019 kerättyihin aineistoihin. Puolen vuosisadan aikana suomalaisten hyvinvoinnissa on tapahtunut suurempia ja pienempiä muutoksia, mutta myös muuttumattomuutta. Kirja kuvaa lisäksi hyvinvoinnin tutkimuksen ongelmia sekä Allardtin tutkimuksen merkitystä niin kansainvälisesti kuin Suomessakin.

Kirja on tarkoitettu suomalaisen yhteiskunnan ja hyvinvoinnin kehityksestä kiinnostuneille. Sitä voi käyttää myös oppikirjana sosiaalitieteissä ja niiden menetelmien opetuksessa.

Hannu Uusitalo on sosiologian emeritusprofessori ja Allardtin keskeinen työtoveri pohjoismaisessa hyvinvointitutkimuksessa. Jussi Simpura on emeritustutkimusprofessori. Muut tutkimusryhmän jäsenet ovat professori Juho Saari, tohtori Tuomo Laihiala, emeritusprofessori Harri Melin, tohtori Katri Vataja ja dosentti Sakari Kainulainen.

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

26,90  13,45 

Tuotetunnus (SKU): 9789523519701 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Hannu Uusitalo

    Hannu Uusitalo on sosiologian emeritusprofessori ja yhteiskuntapoliitikko. Hän on ollut tutkija, yliopisto-opettaja ja Stakesin ja Eläketurvakeskuksen tutkimusjohtaja viiden vuosikymmenen ajan. Uusitalo on Allardtin keskeinen työtoveri pohjoismaisessa hyvinvointitutkimuksessa.

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523519701, E-kirja: 9789523930285

Sivumäärä

250

Julkaisuaika

8 / 2022

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyvinvoinnin muutos ja pysyvyys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja