-50%

Ilkka Olavi

Agenttimummo ja lentävät tekarit

(2 tuotearviota)

Ilkka Olavin Agenttimummo ja lentävät tekarit avaa uuden kotimaisen lastenkirjasarjan, joka kertoo rohkeista supermummoista!

Kaksitoistavuotias Alex ja hänen rohkea agenttimummonsa kutsuvat mukaan yllättäviin seikkailuihin.

Alex valmistautuu Fortnite-viikonloppuun kavereidensa kanssa, mutta joutuukin Rauha-mummonsa lapsenvahdiksi pieneen kylään. Miten viikonlopusta voi selvitä lanittamatta ja ilman toimivaa nettiä, kun televisiostakin tulee vain Onnenpyörän uusintoja?

Pian Alex huomaa, ettei mummolassa kaikki olekaan pelkkää kanelipullaa ja kettukarkkeja – eikä mummo niin höperö, kuin äiti väittää. Tietokonepelit vaihtuvat tosielämän seikkailuun, jossa ulkohuussista on yhteys toiseen ulottuvuuteen ja pelitasoilla eteneminen vaarallista. Pääpelaajana on Super-Rollaattorilla kulkeva mummo, jolla on erittäin salainen tehtävä.

Ikäsuositus: 9–13

19,90  9,95 

Kirjan tekijät

Laajenna
 • Ilkka Olavi

  Ilkka Olavi (16.10.1989, Kouvola) on suomalainen kirjailija ja näyttelijä. Uransa kirjoittajana Olavi aloitti 16-vuotiaana Kouvolan Sanomissa, jonka nuorten palstalle hän kirjoitti kolumneja ja artikkeleita. Myöhemmin Olavi siirtyi avustamaan jo lakkautettua Demi-lehteä, jossa vastasi vuodesta 2009 vuoteen 2012 nuorten lukijoiden esittämiin...

  Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523930643, E-kirja: 9789523930643

Sivumäärä

200

Julkaisuaika

5 / 2023

Sarja

Agenttimummo

Sarjan osa

1

Mediassa

Laajenna

“Agentteja ja gangstereita – näissä lastenromaaneissa mummoilla on isoja salaisuuksia, ja kun ne paljastuvat, lapset pääsevät elämänsä seikkailuun.” Turun Sanomat 14.8.2023

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

2 arviota tuotteelle Agenttimummo ja lentävät tekarit

 1. Kata

  Agenttimummo, Räkä ja Sumppi. Tämä mummo vetää peliä täysillä komentokeskuksestaan, ja pelaaminen on välillä oikeasti vaarallista. Mummon piuhat ovat paremmin päässä kiinni kuin ensin arvaisikaan, Hulvattoman hauskaa äksöniä – välillä tuntuu kuin makaisi itse jossain siellä auton takapenkin jalkatilassa pitkällään. Tämmöistä vauhdikasta kotimaista lastenkirjaa onkin kaivattu.

 2. Janne

  Tosi hauska ja jännä juoni!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja

Ennakkotilaa
Yes
Ale
Agenttimummo ja lentävät tekarit

Agenttimummo ja lentävät tekarit

19,90  9,95 
Valitse vaihtoehdoista

Loppuunmyyty